Indicatie Voor Ooglidcorrectie Of Wenkbrauwlift

Een indicatie voor een bovenooglidcorrectie of wenkbrauwlift?


Soms steken de binnenste schaamlippen verder dan de buitenste schaamlippen uit, waardoor er wondjes en schuurplekken ontstaan wat een erg pijnlijk gevoel kan veroorzaken. Ook kunnen grote binnenste schaamlippen zorgen voor ongemak tijdens het fietsen, paardrijden en het vrijen. Heeft u last van grote binnenste schaamlippen? Dan is een schaamlipcorrectie misschien wel een oplossing voor u, zodat u zich niet meer belemmerd voelt in uw dagelijkse activiteiten.

De behandeling van te grote binnenste schaamlippen

Een schaamlipcorrectie vindt meestal plaats onder lokale verdoving en neemt gemiddeld anderhalf uur in beslag. Tijdens deze behandeling verwijdert de vrouwelijke arts huidoverschot, waardoor de binnenste schaamlippen weer in verhouding zijn met de buitenste schaamlippen. Het grote voordeel van een schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven is dat u geholpen wordt door een vrouwelijk chirurgisch team.
Zoals iedere chirurgische ingreep gaat ook een schaamlipcorrectie gepaard met een herstelperiode. Als u huiswaarts keert, zijn de wondjes gesloten maar nog wel kwetsbaar. Het is belangrijk dat u voldoende rust neemt, zodat het wondgebied de tijd krijgt om volledig te herstellen. Houd er rekening mee dat de dagelijkse bezigheden de eerste periode na de behandeling op een laag pitje komen te staan.