Drs. Hero Zijlker

Maak kennis met de nieuwe cosmetisch arts bij Kliniek Veldhoven: drs. Hero Zijlker


Wij zijn verheugd om cosmetisch arts drs. Hero Zijlker te verwelkomen bij Kliniek Veldhoven. Drs. Zijlker brengt ruime ervaring met zich mee op het gebied van injectables en is gespecialiseerd in het behalen van de natuurlijkste resultaten door gebruik te maken van Profhilo, Sculptra, de Fern Pattern Technique en (tijdelijke) spierontspanners. In een interview deelt hij zijn inzichten en ervaringen met deze behandelingen.

Over drs. Hero Zijlker

“Jarenlang heb ik als dokter gewerkt in de plastische chirurgie waar mijn passie is ontstaan voor de esthetiek. Aansluitend ben ik in Amsterdam tot cosmetisch arts opgeleid door niemand minder dan injectable goeroe dokter Tom van Eijk, wereldberoemd cosmetisch arts en grondlegger van unieke technieken zoals de Fern Pattern Technique. Als cosmetisch arts streef ik ernaar om mensen gelukkig te maken. Met veel precisie en persoonlijke aandacht verzeker ik u van een natuurlijk en schitterend resultaat. Mijn technieken richten zich hoofdzakelijk op het verbeteren van de huidkwaliteit waardoor een duurzaam resultaat wordt bereikt. Tijdens een vrijblijvend consult zal ik door mijn uitgebreide medische achtergrond u deskundig adviseren over de behandeling die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.”

Tijdelijke spierontspanners

Een veelgebruikte injectable is de tijdelijke spierontspanner. Deze injectable schakelt tijdelijk het uiteinde van een zenuw uit. Drs. Zijlker zegt: “Dit effect is altijd tijdelijk omdat de zenuwen weer herstellen, wat dit middel tot een veilige keuze maakt. Naast het verminderen van rimpels kan deze behandeling ook worden ingezet bij migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.”

The Fern Pattern Technique: een unieke techniek voor verbetering van huidkwaliteit

“Vanaf ons 20e levensjaar neemt de hoeveelheid collageen in de huid met 1% per jaar af,” vertelt drs. Zijlker. “Hierdoor wordt de huid dunner en slapper. The Fern Pattern Technique maakt gebruik van een hyaluronzuur filler om de huid direct te verstevigen en de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren. Bij deze techniek wordt alleen de huidkwaliteit verbeterd zonder extra volume aan het gezicht toe te voegen. Een natuurlijk resultaat is om deze reden te verwachten.”

Sculptra: meer cellen die collageen produceren!

“De stevigheid van onze huid wordt voornamelijk bepaald door collageen en elastine,” zegt drs. Zijlker. “Sculptra is een polymelkzuur dat onder de huid wordt geïnjecteerd en de huidcellen stimuleert om deze eiwitten te produceren. Dit leidt tot een verbetering van huidkwaliteit. Deze behandeling is uitermate geschikt om te combineren met The Fern Pattern Technique. De combinatie leidt tot een optimale verbetering van de huid met het meest natuurlijke resultaat.”

Profhilo: voor een gezonde, gehydrateerde huid

Profhilo is een injectable die bestaat uit een zeer hoge concentratie hyaluronzuur. In het menselijk lichaam komt van nature hyaluronzuur voor. In de huid is hyaluronzuur verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het geeft de huid haar spankracht. Profhilo leidt tot hydratie en tot aanmaak van collageen. Welke resultaten mag je van Profhilo verwachten? Een gezonde glow, minder doffe huid en minder fijne lijntjes!”

Consult aanvragen voor injectables en huidverbetering

Bent u geïnteresseerd in een van de behandelingen die drs. Hero Zijlker bij Kliniek Veldhoven aanbiedt? Neem vandaag nog contact op met ons om een consult in te plannen. Tijdens het consult bespreken we de behandelopties en uw wensen en verwachtingen.