Liposuctie benen

Vetophopingen, een verschijnsel waar eigenlijk iedereen wel last van heeft. Ongewenst vet kan over het hele lichaam heen voorkomen. De benen zijn een veelvoorkomende plaats van vetophopingen. Een liposuctie van de benen is dan ook iets waar wij in de kliniek zeer regelmatig mee te maken krijgen. Voor wij overgaan tot een operatie, is er eerst een consult met een plastisch chirurg. Die kan uw vragen beantwoorden en u advies geven. Hier wordt ook het hele proces met u besproken.

Hoe gaat liposuctie en waar op de benen is een behandeling mogelijk?

U wordt verdoofd, er worden kleine sneden gemaakt wanneer de vetcellen opzwellen en met een buisje zuigen we de vetcellen op. Na de behandeling is bedrust overbodig, maar rustiger aan doen is wel geboden. Vetophopingen verschillen per persoon en het is dan ook logisch dat u wellicht speciale wensen hebt met betrekking tot de liposuctie van de benen. Zo kan het zijn dat u denkt aan een liposuctie op de onderbenen, de bovenbenen of slechts aan een klein gedeelte, zoals de kuiten. Wij realiseren ons dat iedere cliënt een unieke behandeling nodig heeft en wij houden daar rekening mee.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend consult? Neem dan contact op met ons op 040-295 42 43. Voor een prijsoverzicht zie liposuctie prijs.

FAQ liposuctie benen

Wie komt er voor een liposuctie van de benen in aanmerking?

Wanneer met sporten en lijnen onvoldoende resultaat wordt behaald, kan men in aanmerking komen voor een liposuctie. Bij een liposuctie wordt het teveel aan vetweefsel weggezogen, waardoor het figuur verbetert. Indien uw BMI boven de 30 is, kunnen wij u helaas niet behandelen.

Is het mogelijk om het vet aan de binnenkant van de bovenbenen te verwijderen?

Met een liposuctie behandeling kan het lichaam in de juiste verhouding worden teruggebracht, mits u geen overgewicht heeft en u de ‘probleemgebieden’ niet met sporten en lijnen kunt laten verdwijnen. Het overtollig vet kan tussen de bovenbenen worden weggehaald. U dient er rekening mee te houden dat u vanaf 4 weken na de ingreep weer intensief mag bewegen en sporten, terwijl het lichaam na 6 tot 9 maanden helemaal is hersteld van de behandeling.

Welke zones van de benen kunnen worden behandeld?

De buitenzijde van de bovenbenen (ook wel zadeltassen genoemd) , de bananaroll (achterzijde bovenbeen-bil overgang), het gebied vanaf de knieholte tot aan de bilplooi, voor- en binnenzijde bovenbenen en de binnenzijde knie.

Hoe lang duurt het herstel na een liposuctie van de benen?

Het herstellen na een liposuctie neemt enige tijd in beslag. Om het proces te bevorderen dient u gedurende 2 weken dag en nacht en daarna nog 2 weken ’s nachts een drukpak te dragen na een liposuctie. Een drukpak is een speciale liposuctie-broek die ervoor zorgt dat de huid zich beter kan aanpassen aan de nieuwe situatie. Vanaf 4 weken na de ingreep mag u weer intensief bewegen en sporten, terwijl het lichaam na 6 tot 9 maanden helemaal is hersteld van de behandeling.

Blijven er littekens achter na een liposuctie?

Bij het weghalen van vetweefsel hoeven slechts bijzonder kleine incisies in de huid te worden gemaakt. De behandelend chirurg brengt vervolgens een minuscuul buisje in waarmee het vet wordt opgezogen. De littekens zijn hierdoor niet groter dan twee tot drie millimeter en verdwijnen gedurende het herstelproces.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in liposuctie
  • Uiterst secure behandeling door gebruik van dunne cannule
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Liposuctie buik
Mini Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Vet verwijderen
Mini Buikwandcorrectie Kliniek Veldhoven
Buikvet kwijtraken
Buikwandcorrectie - Kliniek Veldhoven