Figuurcorrectie buikwandcorrectie - Kliniek Veldhoven

Liposuctie buik

Het lukt niet altijd om door sporten en een dieet tot het ideale lichaamsgewicht te komen en uw buikvet kwijt te raken. Een te dikke buik kan u hinderen in uw dagelijkse activiteiten en past niet bij uw schoonheidsideaal. Een liposuctie van de buik reikt hier de oplossing aan. Door onderhuidse vetverwijdering wordt uw buikje verwijderd. Het teveel aan vet wordt weggezogen. De natuurlijke contour van uw buik keert terug. Een blijvend resultaat wordt bereikt als u zorgt voor voldoende lichaamsbeweging en aandacht besteed aan uw eetpatroon en aan een stabiel gewicht.

 

 

Behandeling met een duidelijk zichtbaar resultaat

Bij een liposuctie van de buik wordt het vet plaatselijk verwijderd, de plastische chirurg geeft exact aan welk deel van de buik wordt gecorrigeerd. De plastisch chirurg tekent voor de behandeling het gebied van de buik nauwkeurig af dat gecorrigeerd moet worden. Tijdens de ingreep worden kleine, onopvallende sneden in de buik aangebracht, waarna een verdovende vloeistof onderhuids wordt ingespoten. Het vet komt los van de huid te liggen en kan eenvoudig worden weggezogen met behulp van een fijne canule (zuignaald). Na de behandeling worden de incisies afgeplakt met een wondpleister en krijgt u een drukpak aan om bloeduitstortingen en zwellingen tegen te gaan. Ongeveer een week na de behandeling mogen de hechtingen eruit.

Een liposuctie van de buik geeft u weer een slank voorkomen

De behandeling geeft geen ernstige bijwerkingen. Hooguit een kleine bloeduitstorting en lichte zwelling, die snel verdwijnt. Na circa 4 weken kunt u uw sportieve activiteiten weer oppakken. De liposuctie van de buik zorgt voor een plattere buik.

Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op onze pagina over liposuctie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een persoonlijk consult aanvragen. Voor een prijsoverzicht zie lipocutie prijs.