Huidverzorging - Kliniek Veldhoven

Gezichtsbehandeling

De huid is ons grootste orgaan en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een klein gedeelte wordt dagelijks blootgesteld aan omstandigheden die soms extreem belastend kunnen zijn. Onze handen en gezicht bevinden zich namelijk vaak in het zonlicht of worden blootgesteld aan vervuiling. Dit heeft in veel gevallen vooral voor het gezicht ontsierende gevolgen, zoals pukkeltjes en de eerste tekenen van huidveroudering. Gelukkig is er met een goede huidverzorging in combinatie met een chemische peeling veel op te lossen. En als dat niet effectief genoeg is, dan kunt u kiezen voor een totale gezichtsbehandeling: een chemische peeling in kuurvorm.

Voor en na een chemische peeling

Chemische peelings bestaan er in allerlei varianten. Bij Kliniek Veldhoven wordt zowel een milde als sterke methode toegepast. Voor welke wijze er ook gekozen wordt een zorgvuldige voorbereiding en nabehandeling is uiterst essentieel voor een zo goed mogelijk resultaat. Zo is het belangrijk om vier weken voor een chemische peeling zoals de TCA peeling uw huid ook in de schaduw te beschermen met een zonnebrandcrème met minimaal factor 30/50. Verder is het niet aan te raden om onder de zonnebank liggen. Zorg ook dat uw gezicht onder een hoed in de schaduw blijft als de zon schijnt. Na de gezichtsbehandeling kunt u de eerste 48 uur niet warm douchen of baden en ook niet sporten vanwege het transpireren. Dit omdat warmte niet goed is voor de net behandelde huid. Voordat er met de chemische peeling wordt gestart, krijgt u eerst een persoonlijk consult. Hierin leggen wij u precies uit wat een chemische peeling voor u kan betekenen en dat u twee weken voor de gezichtsbehandeling start met de huidverzorging van Dermaquest om de huid in balans te brengen. De peeling duurt zo’n 30 á 45 minuten. Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenpose van 2 tot 4 weken.

Het belang van een goede huidverzorging

Er kan 2-3 dagen na een sterke peeling zoals de Jessner peeling een sterke vervelling optreden. Hoe verleidelijk het ook kan zijn, ga niet pulken of uw huid scrubben. Dit kan namelijk littekenvorming als gevolg hebben. Tot vijf uur na de behandeling mag u voor uw huid geen verzorgingsproduct gebruiken. Daarna is het juist belangrijk om voor passende gezichtsverzorging te zorgen. Dermaquest heeft producten die effectief de huidproblemen verzachten en die in combinatie met de chemische peeling een versterkende werking hebben op het behandelen van uw huidprobleem.

Lira Clinical en Dermaquest gezichtsbehandeling

Heeft u bijvoorbeeld last van pigmentvlekken? De Skin Brite Collection van Dermaquest en de Mystiq lijn van Lira Clinical onderdrukken de pigmentcellen door de exfoliatie te versnellen wanneer er pigment ontstaat. In het geval van acne kan de DermaClear Collection van Dermaquest en/of de Ice lijn van Lira Clinical behulpzaam zijn. De producten die bij dit assortiment horen, maken de poriën vrij. Ook worden verstoppingen van de poriën tegengegaan door de talgproductie terug te dringen. Puistjes krijgen ook minder kans om zich helemaal te ontplooien door de ontstekingsremmende werking. Dit is maar een greep uit het aanbod met verzorgingsproducten. Vraag gerust tijdens uw behandeling advies aan onze specialisten over de beste behandeling voor uw huid.
Wanneer u huid niet op zijn best is, kunnen wij u vast helpen. Op het gebied van huidverzorging en gezichtsbehandeling is er veel kennis en ervaring in huis. Heeft u interesse in een chemische peeling om de conditie van de huid te verbeteren? Dan kunt u terecht bij Mauritskliniek in Den Haag, Amsterdam, Nijmegen of Utrecht. Neem hiervoor contact via 088 628 74 00 of via het contactformulier op de website. Voor een prijsoverzicht zie chemische peeling kosten.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Hoogwaardige producten van Dermaquest
  • Behandelplan op maat
  • Laagdrempelig en toegankelijk

ZKN

  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge clienttevredenheid

Uw specialist

Gerelateerde behandelingen

Acne behandeling
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Acne littekens
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Onzuivere huid
Huidverzorging Kliniek Veldhoven
Moedervlekken verwijderen
Moedervlekken verwijderen