Kliniek Veldhoven - plastische chirurgie

Dikke lippen

De lippen geven vaak expressie aan het gezicht. Bij een gesprek kijkt men eigenlijk automatisch naar de lippen van de spreker en dat is niet alleen om de spreker beter te kunnen verstaan. De aandacht wordt er juist door het spreken simpelweg naartoe getrokken. Het kan gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over uw lippen, omdat u ze te smal vindt bijvoorbeeld. Het is dan zeker een optie om voor een behandeling te kiezen die voor volle, dikke lippen zorgt. Er bestaan fillers die speciaal ontwikkeld zijn voor uw lippen en het gebied rond uw mond. Wij vertellen u hier graag iets meer over.

Lees ook: waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts?

Dikke lippen met een filler

Bij Kliniek Veldhoven worden lippen behandeld met Juvéderm®. Dit is een filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, die vocht aantrekt en vasthoudt. Deze filler zorgt voor dikke lippen. Ook kunnen fijne rimpeltjes worden opgevuld, zoals rokerslijntjes of de zogenaamde barcode, kleine lijntjes op de bovenlip. Juvéderm® zorgt voor een jeugdige uitstraling, die gemiddeld vaak een jaar aanhoudt. Doordat bij deze filler gebruik wordt gemaakt van de speciale VYCROSS™ technologie, worden uw lippen glad en soepel. Juist door deze technologie is het resultaat langer zichtbaar dan bij andere lippenopvullers.

De behandeling

Juvéderm® wordt met een kleine holle naald plaatselijk onder de huid geïnjecteerd. De gel wordt door de cosmetisch arts KNMG daarna in de juiste vorm gebracht met behulp van massage. De totale behandeling duurt vaak niet meer dan een halfuur. Nadien is de huid nog een tijdje rood en gezwollen, maar dit effect verdwijnt vaak na een paar dagen. Er is een kans dat er wat blauwe plekjes zichtbaar blijven gedurende een week of twee na de behandeling, maar u kunt onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Voor het beste resultaat zijn vaak meerdere behandelingen aan te bevelen. Daardoor is de behandeling actiever en zal het resultaat ook langer zichtbaar blijven. Een tweede behandeling is vaak weer mogelijk na vier weken. Het effect op de lippen is natuurlijk en blijft normaal gesproken zichtbaar van acht tot veertien maanden. Bij een vervolgbehandeling hoeft minder gel te worden gebruikt. Bij de behandeling wordt in principe een plaatselijke verdoving toegepast, zodat u daar niet veel last van zult hebben. Er is een zeer geringe kans op bijwerkingen, zodat de behandeling voor dikke lippen vrijwel risicoloos is.

Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van zorg van hoge kwaliteit. Een onafhankelijk certificeringinstituut controleert of de kliniek nog steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Onze cosmetisch arts KNMG is lid van de NVCG. Heeft u vragen naar aanleiding van de behandeling van lippen of wilt u meer weten met betrekking tot uw eigen situatie? Neem gerust contact met ons op teneinde meer te weten te komen over de mogelijkheden. Ook een consult met onze cosmetisch arts KNMG biedt u de gelegenheid om uw vragen te stellen. Voor een prijsoverzicht zie injectables prijzen.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantbeoordeling 9.4
  • BIG geregistreerde cosmetisch arts KNMG
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
  • Drs. T. S. Decates geeft les aan cosmetisch artsen in opleiding
  • U ontvangt paspoort voor injectable registratie

 

  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Uw cosmetisch arts KNMG

Wij bieden deze behandelingen aan in onderstaande vestigingen