Behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Helmond

De tijdelijke spierontspanner is een eiwit van natuurlijke oorsprong dat al decennia lang wordt gebruikt voor diverse behandelingen. In de jaren 70 werd tijdelijke spierontspanner bijvoorbeeld al toegepast voor spasmen, tandenknarsen en overmatig zweten. Het wordt geproduceerd van een neurotoxine, een stof die spieren ontspant en de zweetproductie reguleert. Vanaf de jaren 80 werd tijdelijke spierontspanner ook ingezet voor het verminderen van rimpels, en tegenwoordig zijn er nog veel meer toepassingen, zoals het corrigeren van een gummy smile of het behandelen van migraine. De populariteit van tijdelijke spierontspanner groeit, wat ook het aantal aanbieders doet toenemen. Bij Kliniek Veldhoven kunt u terecht voor een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Helmond. Onze kliniek onderscheidt zich door kwaliteit, deskundigheid en veiligheid. We werken enkel met ervaren BIG-geregistreerde artsen en gebruiken alleen hoogwaardige, A-merk tijdelijke spierontspanner. Daarnaast zijn we trots op ons ZKN-keurmerk, wat garant staat voor de beste medische zorg en nazorg.

Rimpels verminderen met de tijdelijke spierontspanner in regio Helmond

Volumeverlies in het gezicht kan leiden tot het ontstaan van rimpels en plooien, wat een ander gezichtsbeeld kan geven. Met de juiste behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Helmond kunt u hier iets aan doen. Bij Kliniek Veldhoven gebruiken we uitsluitend geregistreerde A-merk tijdelijke spierontspanner. Elders kunt u misschien goedkopere tijdelijke spierontspanner-behandelingen vinden, maar vaak wordt dan gebruik gemaakt van verdunde tijdelijke spierontspanner of een B-merk, wat minder effectief en langdurig werkt. Bij Kliniek Veldhoven bent u verzekerd van de beste kwaliteit tijdelijke spierontspanner, waardoor u effectief en veilig uw rimpels kunt laten behandelen. Dit heeft ertoe geleid dat Kliniek Veldhoven door de Consumentenbond is uitgeroepen tot de beste kliniek voor rimpelbehandelingen in Nederland.

Overmatig zweten tegengaan

Naast het verminderen van rimpels kunt u met een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de buurt van Helmond ook overmatig zweten op een effectieve en veilige manier aanpakken. Deze behandeling, ook bekend als hyperhidrosis, omvat het injecteren van tijdelijke spierontspanner met een dunne naald op de plekken waar overmatig zweten optreedt. Deze behandeling heeft geen invloed op andere lichaamsfuncties en u zult al na enkele dagen een duidelijke verbetering merken. Na ongeveer twee weken bereikt de tijdelijke spierontspanner zijn maximale effect, waardoor overmatig zweten vermindert. Het effect van deze behandeling houdt gemiddeld 3-6 maanden aan, waarna het eiwit volledig door het lichaam wordt afgebroken. Als het probleem daarna terugkeert, kunt u altijd overwegen een vervolgbehandeling bij Kliniek Veldhoven te ondergaan.

Kliniek Veldhoven

Heeft u klachten waarvoor een behandeling met de tijdelijke spierontspanner een oplossing kan bieden? Bijvoorbeeld overmatig zweten of rimpels? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. We nodigen u graag uit voor een consult, waarbij u al uw vragen kunt stellen en samen met een specialist kunt bespreken welke behandeling het beste bij u past.

Bereikbaarheid