Professionele behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Eindhoven

De term “tijdelijke spierontspanner” is vrijwel bij iedereen bekend. Maar wat houdt dit precies in? De tijdelijke spierontspanner, beter bekend onder de geregistreerde merknaam, is een natuurlijk eiwit afkomstig van een bacterie. Dit eiwit blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor spiergerelateerde rimpels verminderen. Denk hierbij aan lachrimpels, kraaienpootjes of fronsrimpels. Naast het verminderen van rimpels wordt de tijdelijke spierontspanner ook gebruikt voor andere behandelingen, zoals het tegengaan van overmatig zweten, een gummy smile of migraine. Heeft u last van een van deze problemen en zoekt u een oplossing? Dan is een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in de regio Eindhoven een uitstekende keuze. Bij Kliniek Veldhoven onderscheiden we ons op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid. Onze ervaren BIG-geregistreerde artsen gebruiken uitsluitend hoogwaardige, A-merk tijdelijke spierontspanner. Bovendien beschikken we over het ZKN-keurmerk, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste medische zorg en nazorg.

Rimpels verminderen met de tijdelijke spierontspanner in regio Eindhoven

Het ontstaan van rimpels is vaak een van de eerste zichtbare tekenen van veroudering. Het is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces van de huid en kan, afhankelijk van levensstijl, al op jonge leeftijd optreden. Naarmate we ouder worden, neemt het percentage stoffen zoals elastine en collageen in de huid af, wat resulteert in huidplooien, lijnen en rimpels. Naast veroudering spelen ook andere factoren een rol, zoals roken, stress of blootstelling aan uv-licht. Een behandeling met de tijdelijke spierontspanner in regio Eindhoven kan helpen bij het verminderen van rimpels. Door de tijdelijke spierontspanner in de gezichtshuid te injecteren, ontspannen de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels.

Overmatig zweten tegengaan

Naast het verminderen van rimpels kunt u met een behandeling met de tijdelijke spierontspanner nabij Eindhoven ook overmatig zweten op een veilige en effectieve manier tegengaan. Tijdens deze behandeling wordt de tijdelijke spierontspanner met een dunne naald ingespoten op de plekken waar u overmatig zweet. Een groot voordeel van deze behandeling is dat het geen invloed heeft op andere lichaamsfuncties. Na enkele dagen zult u al een duidelijk verschil merken en na ongeveer twee weken bereikt de tijdelijke spierontspanner zijn maximale werking. Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 3-6 maanden aan, waarna het eiwit volledig door het lichaam wordt afgebroken. Indien nodig kunt u een vervolgbehandeling overwegen.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van klachten waar een behandeling met de tijdelijke spierontspanner een oplossing voor kan zijn? Bijvoorbeeld overmatig zweten of rimpels? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. We nodigen u graag uit voor een consult, waarbij u al uw vragen kunt stellen en samen met een specialist kunt kijken welke behandeling het beste bij u past.

Bereikbaarheid