Bovenooglidcorrectie in regio Rotterdam voor een open oogopslag

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn elasticiteit en wordt het slapper. Hierdoor kan er een huidoverschot ontstaan bij de bovenoogleden. In dat geval spreken we van overhangende oogleden. Overhangende oogleden kunnen om verschillende redenen als uiterst vervelend ervaren worden. Zo geven hangende oogleden een vermoeide blik en kan het zelfs uw zicht belemmeren. Dit kan zorgen voor vermoeide ogen of hoofdpijn. Bij dergelijke klachten kunt u terecht bij Kliniek Veldhoven voor een bovenooglidcorrectie in de buurt van Rotterdam. Bij Kliniek Veldhoven wordt een ooglidcorrectie altijd uitgevoerd door een zeer ervaren plastisch chirurg.

Wat is een bovenooglidcorrectie in de buurt van Rotterdam?

Tijdens een bovenooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven wordt er een stukje huid weggenomen op het bovenste ooglid. Wanneer er sprake is van een vetophoping die het probleem verergerd, zal ook dit verwijderd worden. Vervolgens wordt de hechting nauwkeurig in de arcadeboog geplaatst. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder een plaatselijke verdoving. Wanneer de verdoving is uitgewerkt zult u last hebben van gevoelige oogleden. In de meeste gevallen ontstaan er blauwe plekken en zwellingen. Door de ogen na de behandeling direct te koelen zal de zwelling afnemen en na een week volledig verdwenen zijn.

Bovenooglidcorrectie in combinatie met wenkbrauwlift of voorhoofdslift

Een bovenooglidcorrectie nabij Rotterdam wordt regelmatig uitgevoerd in combinatie met een wenkbrauwlift of voorhoofdslift. Wanneer u niet enkel last heeft van hangende bovenoogleden maar ook van verzakte wenkbrauwen, is deze combinatie aan te raden. Wanneer de wenkbrauwen en de huid van het voorhoofd hun elasticiteit verliezen dan kunnen de wenkbrauwen zakken tot onder de oogkasrand. Bij een Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift of Laterale wenkbrauwlift kunnen uw wenkbrauwen weer naar de natuurlijke positie geplaatst worden, zodat u weer een open blik krijgt. Het litteken van de wenkbrauwlift/voorhoofdslift wordt grotendeels gecamoufleerd door het haar van de wenkbrauw en is dus niet of nauwelijks zichtbaar.

Heeft u interesse in een bovenooglidcorrectie nabij Rotterdam?

Heeft u last van een vermoeide blik door overhangende oogleden? Of belemmerd het zelfs uw zicht en krijgt u daardoor last van vermoeide ogen of hoofdpijn?

Dan kunt u overwegen om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren bij Kliniek Veldhoven. Deze worden te allen tijde uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een ooglidcorrectie?

Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een consult. De plastisch chirurg neemt tijdens deze afspraak uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Bereikbaarheid