Ontevreden over uw borsten? Borstvergroting in Den Bosch

Borstvergroting is reeds bij vele vrouwen een oplossing gebleken bij ontevredenheid over hun borsten. Met een borstvergroting in Den Bosch kunnen wij naast het vergroten van de omvang, helpen om uw borsten in een beter passende vorm te brengen, zodat ze goed passen bij de andere kenmerken van uw lichaam en eventuele asymmetrie corrigeren.

Wat is een borstimplantaat?

Een borstimplantaat, ook wel borstprothese genoemd, bestaat uit een siliconen omhulsel met een vulling in. De vulling is een siliconengel of zoutwater. Er zijn niet alleen verschillende vulmaterialen, ook het omhulsel van het implantaat kan variëren. Het oppervlak is ruw. Het weefsel rond het implantaat reageert op de aanwezigheid van het implantaat door littekenvorming. Zo wordt een kapsel gevormd rond de prothese. Kapselvorming is dus een normale reactie van uw lichaam, maar de dikte van het kapsel hangt af van uw eigen lichaamsreactie. Tijdens het consult vertelt de plastisch chirurg u over het vulmateriaal en de implantaten van Mentor.

Goede voorbereiding voor borstvergroting in Den Bosch

Vrouwen die ervoor kiezen om een borstvergroting in Den Bosch te ondergaan, moeten een aantal keuzes maken. De plastisch chirurg zal u begeleiden in dit proces en op basis van zijn of haar expertise u adviseren. Zo moet de grootte en het type implantaat worden gekozen, de locatie van de incisie, de plaatsing van het implantaat en of het passend is om de ingreep te combineren met een borstlift. Tijdens het consult worden al deze zaken met u doorgenomen. Daarnaast zal de plastisch chirurg u onderzoeken en bekijken hoeveel zacht weefsel u in uw borsten heeft om de implantaten te bedekken en te ondersteunen. Tot slot worden er gedetailleerde pre- en postoperatieve instructies gegeven om de risico’s te minimaliseren en u goed voor te bereiden op wat u kunt verwachten. Meer over de risico’s leest u in de Chirurgische bijsluiter van de NVPC en de Q en A van de NVPC.

Wat gebeurt er tijdens een borstvergroting?

De borstvergroting vindt plaats onder algehele narcose en duurt gemiddeld een uur. De implantaten worden via de borstplooi ingebracht, waarbij de incisies in de borstplooi komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een borstvergroting in Den Bosch te combineren met een borstlift. Bespreek dit met uw plastisch chirurg.

Neem contact op met Kliniek Veldhoven

De meeste van uw vragen over borstvergroting worden beantwoord tijdens het consult. Bent u vervolgens klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan contact op met onze kliniek in Veldhoven om de verdere procedure op te starten.

Bereikbaarheid