Professionele Botox behandeling nabij Tilburg

Botox, oftewel botulinetoxine, is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt kan worden om bepaalde spieren tijdelijk te laten ontspannen. Botox wordt door middel van een injectie in de huid gebracht. De stof botulinetoxine is de stof die de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren blokkeert. Dit zorgt ervoor dat de werking van de spieren afneemt of volledig stil komt te liggen. Door de werking van deze stof kunnen wij met een Botox behandeling nabij Tilburg verschillende probleemgebieden aanpakken. Bij probleemgebieden kun je denken aan rimpels, migraine, kraaienpootjes of overmatig zweten. Heeft u last van één van deze problemen en wilt u dit graag verhelpen? Dan is een Botox behandeling in de regio Tilburg de perfecte oplossing. Bij Kliniek Veldhoven wordt een Botox behandeling enkel uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts en maken we alleen gebruik van hoge kwaliteit Botox.

Rimpels verwijderen met botox in regio Tilburg

Volumeverlies in het gezicht, wat kan ontstaan naarmate we ouder worden, kan ervoor zorgen dat er rimpels en plooien in het gezicht ontstaan. De ontwikkeling van deze rimpels gaat gepaard met het ouder worden, maar kan ook op relatief jonge leeftijd ontstaan. Naast leeftijd kunnen ook andere aspecten een rol spelen bij de ontwikkeling van rimpels in het gezicht. Bij deze aspecten moet u denken roken, stress of regelmatige blootstelling aan uv-licht. Hierbij maakt het niet uit of dit uv-licht afkomstig is van de zon of wordt veroorzaakt door een zonnebank of gezichtsbruiner. Ook kunnen regelmatig terugkerende bewegingen van de spieren in het gezicht de ontwikkeling van rimpels stimuleren. Denk hierbij aan lachen en fronsen. Wanneer er rimpels in het gezicht zichtbaar worden, kunt u dit als zeer vervelend ervaren. Het kan namelijk leiden tot een andere gezichtscontour en een ander aanzicht. In dat geval is een botox behandeling in de regio Tilburg een goede oplossing. Hierbij wordt het spierontspannend middel in de gezichtshuid geïnjecteerd, wat zorgt voor een tijdelijke ontspanning van de spieren die voor rimpels zorgen.
Botox is niet het enige middel dat rimpels kan verwijderen. Het injecteren van een filler is een andere, vergelijkbare methode. Door het inbrengen van fillers wordt het volume van de huid weer op peil gebracht en de rimpels zullen voor enige tijd verdwijnen.
Zowel een Botox behandeling als een filler behandeling zijn tijdelijke oplossingen. Wanneer u een meer permanente oplossing voor rimpels wilt, kunt u ook voor een facelift bij Kliniek Veldhoven kiezen. Bij een facelift zorgt de chirurg ervoor dat de plooien en rimpels zullen verdwijnen door de huid een stukje strakker te trekken. Wanneer gewenst kan een facelift ook op slechts een beperkt deel van uw gewicht of hals toegepast worden.

Kliniek Veldhoven

Heeft u last van plooien of rimpels en wilt u hier graag iets aan doen? Dan helpen wij u graag met een Botox behandeling, of een andere behandeling bij Kliniek Veldhoven. Wilt u hier graag wat meer over weten? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven en vraag een gratis consult aan. Tijdens dit consult komt u altijd in contact met een specialist en kunt u al uw vragen stellen. Tijdens dit gesprek wordt er ook samen gekeken welke behandeling het meest voor u geschikt is.

Bereikbaarheid