Professionele ooglidcorrectie in Den Bosch

Elk jaar kiezen vele mannen en vrouwen voor een ooglidcorrectie om hun uiterlijk te verbeteren. De ooglidcorrectie in Den Bosch is dan ook een van onze populairste behandelingen. Waarom? Waarschijnlijk omdat de ogen het eerste is waar mensen naar kijken, maar het is ook de plek in het gezicht waar veroudering vaak het eerste te zien is.

Waarom een ooglidcorrectie?

Mensen die een verbetering rondom hun ogen overwegen, hebben meestal last van de volgende problemen:

  • Hangende, gezwollen oogleden
  • Verslapte huid die op de wimpers drukt
  • Wallen onder de ogen
  • Vermoeide uitstraling

Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat u er ouder uitziet en hangende oogleden kunnen soms het gezichtsvermogen aantasten. Een ooglidcorrectie in Den Bosch verbetert deze problemen. De ingreep kan worden uitgevoerd op de bovenste oogleden, de onderste oogleden of allebei samen.

Gespecialiseerde technieken en deskundig chirurg

Een bovenooglidcorrectie kan uitkomst bieden als het ooglid nauwelijks of niet meer zichtbaar is. U merkt dat de oogleden zwaarder voelen en in rust lager hangen. Een onderooglidcorrectie kan een oplossing zijn als uw wallen gedurende de dag zichtbaar zijn en er zich overtollig huid onder uw ogen bevindt. Een goed uitgevoerde ooglidcorrectie vereist gespecialiseerde technieken en een deskundig plastisch chirurg.

Goede voorbereiding op ooglidcorrectie in Den Bosch

Ter voorbereiding op uw ooglidcorrectie in Den Bosch heeft u eerst een consult met een van onze plastisch chirurgen. Dit is ook de plastisch chirurg die de ingreep bij u zal uitvoeren. U heeft dan alle gelegenheid om uw wensen en eventuele zorgen over uw oogleden te bespreken. De plastisch chirurg naar uw ogen kijken. Tenslotte zal een verpleegkundige foto’s van uw oogleden maken. Het consult is ook het moment om uw eventuele medicijngebruik te bespreken.

Kort herstel

Het herstel van een ooglidcorrectie is relatief kort. Direct na de ingreep wordt u naar een rustruimte verplaatst. U wordt gecontroleerd op bijwerkingen en als er geen complicaties zijn, gaat u dezelfde dag nog naar huis. Het is belangrijk om een paar dagen te rusten na uw ingreep. U kunt wat zwelling en pijn ervaren. Het kan een week of twee duren voordat deze symptomen volledig zijn verdwenen, probeer de eerste dagen de zwelling te verminderen met kompressen.

Plan een consult

Het team van Kliniek Veldhoven is altijd goed bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Als u denkt dat een ooglidcorrectie in Den Bosch iets voor u is, bel dan vandaag nog om een consult in te plannen!

Bereikbaarheid