Tattoo laseren in Veldhoven

Een tatoeage kan een erg mooie versiering van uw lichaam zijn. Op het moment dat u een tatoeage laat zetten weet u dat deze in principe voor een leven lang op uw lichaam zal staan. Echter kan het voorkomen dat een tattoo op den duur gaat vervelen. Ook kan het
natuurlijk voorkomen dat uw levensstijl verandert of roept de tatoeage herinneringen
op die u liever niet wilt herbeleven. Gelukkig is er de mogelijkheid om uw tattoo te laseren in Veldhoven. Bij Kliniek Veldhoven kunnen onze specialisten uw tattoo op een veilige en verantwoorde manier verwijderen.

Tattoo laseren bij Kliniek Veldhoven

Het laten verwijderen van een tattoo kan op een aantal manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tatoeage operatief laten verwijderen. Echter komen er voor de operatieve methode enkel de kleinere tatoeages van maximaal 2 centimeter breed in aanmerking. Het grote voordeel van
een tatoeage operatief te laten verwijderen is dat de tattoo mogelijk in één keer verwijderd is. Het nadeel van de operatieve methode is dat er een licht litteken kan achterblijven na de ingreep.
Een meer geavanceerde methode om uw tattoo te verwijderen, is de tattoo laseren in Veldhoven. Hiervoor maken we bij Kliniek Veldhoven gebruik van specialistische laserapparatuur. Hiervoor hoeft er niet in de huid gesneden te worden en de afbraak van pigmenten vindt geleidelijk plaats onder invloed van het laserlicht. De lasers waarmee we tatoeages verwijderen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo was de kleur van het gebruikte licht bij de oudere apparatuur nog vrij agressief voor de huid. Met name bij de donkere huid liet het laseren van een tatoeage soms zijn sporen na. Ook dankzij het lager piekvermogen en de tragere pulsduur van het laserlicht, zorgden ervoor dat het laseren vroeger geen prettige ingreep was. Deze fase in de ontwikkeling van de laserapparatuur is inmiddels een gepasseerd station. Zowel de pulsduur, lichtkleur als het piekvermogen zijn na verloop van tijd sterk verbeterd en de mogelijkheden voor het tattoo laseren in Veldhoven zijn tegenwoordig haast onbeperkt.

PicoWay laser

Het beste apparaat voor het tattoo laseren is de PicoWay laser. Bij Kliniek Veldhoven behoren we tot de eerste groep klinieken die deze revolutionaire techniek van deze laser kan gebruiken. Vroeger was, bij de oudere lasertechnieken, het weglaseren van een tattoo een zeer langdurige kwestie. Dit duurde soms wel 3 á 4 jaar. Met de PicoWay laser wordt hetzelfde resultaat bereikt, maar dan binnen 1 jaar. De PicoWay laser heeft een bijzonder korte lichtpuls waardoor er veel minder warmte naar de huid wordt getransporteerd. Hierdoor is de kans op verbranding van de huid enorm afgenomen met de PicoWay laser. Daarnaast heeft de PicoWay laser een uniek lichtkleur systeem met dubbele golflengte. Deze meerdere golflengtes zorgen ervoor dat met één apparaat alle kleuren van een tatoeage kunnen worden verwijderd. Dit maakt de PicoWay laser ook geschikt voor elk type huid.

Kliniek Veldhoven

Heeft u een tatoeage die u graag wil laten verwijderen maar heeft u hier nog vragen over? Weet u bijvoorbeeld niet goed of uw tattoo geschikt is voor de operatieve methode of enkel voor het laseren? Neem hiervoor contact op met Kliniek Veldhoven. U komt dan altijd in contact met een specialist die u te allen tijde van een gedegen advies zal voorzien.

Bereikbaarheid