Tattoo verwijderen regio Helmond

Op het moment dat u een tattoo laat zetten, denkt u hier goed over na. U bent zich namelijk bewust dat een tattoo in principe de rest van uw leven op uw lichaam blijft staan. Toch kan het voorkomen dat u naar verloop van tijd niet meer tevreden bent over uw tatoeage. Zo kan de tattoo niet meer mooi zijn omdat de kleur flets is geworden of de lijnen uitgelopen. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat uw tatoeage niet meer bij uw huidige leven past of dat het vervelende herinneringen bij u oproept. Wanneer dit het geval is wilt u maar al te graag van uw tatoeage af. Bij Kliniek Veldhoven kunt u op een veilige en verantwoorde manier uw tattoo verwijderen in de regio Helmond.

Cover up of tattoo verwijderen nabij Helmond?

Wanneer een tattoo vervelende herinneringen bij u oproept of als u gewoon niet meer tevreden bent met uw tattoo dan kan dat heel erg vervelend zijn. Vooral wanneer de tattoo op een duidelijk zichtbare plek aanwezig, dan wilt u hier het liefst zo snel mogelijk vanaf. Een mogelijkheid om een oude tatoeage niet meer zichtbaar te maken is de tattoo te laten coveren. De tattoo laten coveren betekent dat er een andere tattoo over de oude tattoo heen wordt geplaatst. Dit kan ervoor zorgen dat de oude tattoo niet of nauwelijks meer zichtbaar is. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat de oude tattoo eerst met de laser moet worden behandeld voordat de tattoo artiest de cover up kan plaatsen.
Om uw volledige tattoo te verwijderen in de regio Helmond zijn diverse manieren mogelijk. Heeft u een kleine tattoo (niet breder dan twee centimeter) die u graag wilt laten verwijderen? Dan is de snelste methode om deze operatief te laten verwijderen. Tijdens deze behandeling zal het gebied rond de tattoo plaatselijk verdoofd worden waardoor u geen pijn zult ervaren. Het getatoeëerde stukje huid wordt door de plastisch chirurg verwijderd, waarna een klein wondje zal ontstaan. De genezing van deze ingreep zal drie tot zes weken duren en uiteindelijk zal er een klein litteken overblijven. Bij iets grotere tatoeages kan het mogelijk zijn dat de plastisch chirurg besluit om twee operaties uit te voeren.
Heeft u een tattoo groter dan twee centimeter en wilt u deze graag laten verwijderen? Dan kunt u bij Kliniek Veldhoven ook terecht voor een laserbehandeling met de PicoWay laser. Met deze efficiënte en uiterst veilige laser kunnen we op een verantwoorde manier uit tattoo verwijderen in de buurt van Helmond.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een veelgestelde vraag is of een laserbehandeling pijnlijk is. Dankzij de speciale koeling die we bij Kliniek Veldhoven gebruiken is de behandeling een stuk minder pijnlijk dan voorheen. De meeste cliënten die een laserbehandeling hebben ondergaan omschrijven de pijn alsof er kleine elastiekjes tegen de huid aangeschoten worden. Of de pijn heviger is of minder hevig is ook afhankelijk van de plek waar de tattoo zich bevindt. Wilt u bijvoorbeeld een tattoo laten verwijderen op uw vinger of enkel? Dan is dit gevoeliger dan bijvoorbeeld op de bovenarm of op uw been. Uiteraard heeft iedereen een andere pijngrens en is de locatie van de tattoo bepalend over hoe pijnlijk het is. Daarom raden we aan om bij de apotheek verdovende crème te halen en deze ongeveer 1,5 uur voor de behandeling aan te brengen.

Bereikbaarheid