Tijdelijke spierverslappersbehandeling in Veldhoven

Een tijdelijke spierverslapper is een uit de natuur verkregen eiwit dat wordt gebruikt om bepaalde spieren tijdelijk te laten ontspannen. De behandeling wordt via injecties toegepast. Het blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, wat ervoor zorgt dat de werking van de spieren afneemt of volledig stil komt te liggen. Een tijdelijke spierverslapper wordt gemaakt van een neurotoxine. Doordat dit stofje ervoor zorgt dat de spieren ontspannen, kunnen we met een spierverslapping behandeling in Veldhoven verschillende probleemgebieden aanpakken zoals bijvoorbeeld rimpels, migraine, kraaienpootjes of overmatig zweten. Heeft u last van één van deze problemen en wilt u er graag wat aan doen? Dan is een injectable-behandeling bij Kliniek
Veldhoven uitermate geschikt voor u. Bij Kliniek Veldhoven werken we alleen met BIG-geregistreerde artsen en maken we enkel gebruik van hoge kwaliteit spierontspanners.

Rimpels verwijderen met een tijdelijke spierontspanner in Veldhoven

Naarmate we ouder worden kan volumeverlies in het gezicht ervoor zorgen dat er zich rimpels en plooien in het gezicht ontwikkelen. Het ontstaan van rimpels is dan ook onlosmakelijk verbonden met het ouder worden maar kan soms al op relatief jonge leeftijd ontwikkelen. Hierbij kunnen ook andere aspecten een rol spelen zoals roken, stress of blootstelling aan uv-licht. Ook regelmatig terugkerende bewegingen van de spieren in het gezicht kunnen de ontwikkeling van rimpels stimuleren. Denk hierbij aan lachen en fronsen. Wanneer de rimpels zichtbaar worden in uw gezicht en wanneer u dit als vervelend ervaart kunt u ervoor kiezen om uw rimpels te laten verwijderen. Hiervoor kunt u kiezen voor een tijdelijke spierontspannersbehandeling bij Kliniek Veldhoven. Door het spierontspannend middel in uw gezichtshuid te laten injecteren, leidt dit tot een tijdelijke ontspanning van de spieren die voor de rimpels zorgen. Deze behandeling is van tijdelijke aard.

Overmatig zweten verhelpen met een tijdelijke spierontspanner in Veldhoven

Om oververhitting van het lichaam te voorkomen gaat het lichaam zweten. Vooral de voeten kunnen behoorlijk zweten bij het dragen van gesloten schoenen. Er is natuurlijk niets aan de hand wanneer die enkel bij warm weer of na het sporten het geval is, maar sommige mensen ervaren ook zweetvoeten wanneer zij geen inspanning verrichten. Dit kan als zeer vervelend worden ervaren. U kunt zich schamen voor de geur van zweetvoeten maar ook de kans op infecties door schimmels en bacteriën kan toenemen. Een behandeling met een tijdelijke spierontspanner in Veldhoven kan dit verhelpen. De injectie zorgt er namelijk voor dat de zweetklieren geen signalen meer ontvangen vanuit de zenuwen waardoor er minder transpiratievocht wordt geproduceerd. Tijdens de behandeling wordt er onder beide voeten met een extreem dunne naald een neurotoxine ingebracht. Deze ingreep duurt ongeveer twintig minuten en na ongeveer twee weken zult u merken dat u aanzienlijk minder last heeft van zweetvoeten. Daarna bent u ongeveer 3 tot 6 maanden van uw klachten af.

Kliniek Veldhoven

Heeft u klachten waar een tijdelijke spierontspannersbehandeling een oplossing voor kan zijn? Neem dan gerust contact op met Kliniek Veldhoven. Wij nodigen u dan graag uit voor een consult. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen en kijken we samen welke behandeling het beste bij u past.

Bereikbaarheid