De NVCG (De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) is een erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde. De vereniging heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

Cosmetisch arts NVCG

Cosmetisch artsen van Kliniek Veldhoven – aangesloten bij de NVCG – hebben zich aantoonbaar bekwaamd in onder meer injectables (fillers en botox). NVCG cosmetisch artsen kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze voor u en deze kundig uitvoeren zodat u op een natuurlijke en verantwoorde manier er jonger en gezonder uitziet.

De product- en complicatieregistratie commissie

Bij complicaties kan altijd worden geraadpleegd bij de PCR (De product- en complicatieregistratie commissie). Ook als deze complicaties door niet-geregistreerde behandelaren zijn veroorzaakt. Mede door goede voorlichting en kwalitatieve behandelingen bieden erkende cosmetisch artsen een tegenwicht aan niet-geregistreerde behandelaren met onvoldoende kunde en kennis.

Deskundigheid Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven staat voor deskundigheid, dit betekent voor ons de belofte datgene wat we doen, goed te doen. Wij werken volgens professionele standaarden en laten ons toetsen door derden.

NVCG logo keurmerk

Uw cosmetisch arts