Drs. Magali van der Made

Cosmetisch arts

"Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten en vind het belangrijk om te werken vanuit een rustige professionele setting. Samen komen we tot een plan voor een natuurlijk en fris resultaat."

Drs. Magali van der Made
BIG
99913989601

Drs. Magali van der Made is werkzaam als cosmetisch arts KNMG bij Kliniek Veldhoven én Mauritskliniek.

In 2011 is zij afgestudeerd aan de VU Amsterdam waarna zij ruim 8 jaar werkzaam was als arts bij gynaecologie. Hierna heeft zij de opleiding tot cosmetisch arts gevolgd. Nu combineert zij haar gynaecologische achtergrond met de cosmetische geneeskunde. Naast injectables en verschillende huidverbeterende technieken voert zij ook labiacorrecties uit. Ook zal zij zich verder gaan toespitsen op het verbeteren van klachten en begeleiden van vrouwen rond de menopauze.

Zij neemt graag de tijd voor haar cliënten en vindt het belangrijk om te werken vanuit een rustige professionele setting. Samen met de cliënt tot een plan komen wat goed voelt voor beide partijen is hoe drs van der Made te werk gaat. Een natuurlijk en fris resultaat is hierbij het hoofddoel. Professionaliteit, deskundigheid en een persoonlijke benadering is wat u kunt verwachten bij een bezoek aan de cosmetisch arts bij Kliniek Veldhoven én Mauritskliniek.

Mijn collega's