De beste zorg herkent u zo

 

ZKN is de vereniging van klinieken in Nederland. Bij ons zijn 136 klinieken aangesloten die gezamenlijk op meer dan 400 locaties zorg leveren. Al deze klinieken zijn in het bezit van het ZKN-keurmerk. Aan dit keurmerk herkent u veilige zorg.

Hoge kwaliteit van zorg is zowel in de cosmetische als medische zorg belangrijk. Daarom is het ZKN-keurmerk er als teken dat een kliniek van goede kwaliteit is. Om dit keurmerk te ontvangen zijn er een aantal voorwaarden waar een kliniek aan moet voldoen. Kliniek Veldhoven heeft het ZKN-keurmerk.

ZKN logo keurmerk

Kliniek Veldhoven heeft het ZKN-keurmerk.

Wat is het ZKN keurmerk

Het ZKN-keurmerk is ontstaan door de organisatie ZKN. Samen met het certificeringsinstituut KIWA, is het ontwikkeld. Om in aanmerking te kunnen komen voor het keurmerk zijn er een aantal strenge eisen waar een kliniek aan moet voldoen. Deze eisen hebben met de volgende aspecten te maken:

De klinieken worden getest op deze aspecten door een onafhankelijke auditor van KIWA of certificeringsinstituut LRQA. Daarnaast wordt de kwaliteit constant bijgehouden door het College van Deskundigen. Ook als de kliniek al het ZKN-keurmerk heeft gekregen.

Met het ZKN-keurmerk wordt er gestreefd naar veilige plastische, cosmetische en medische zorg. Bij Kliniek Veldhoven vinden wij dit ook erg belangrijk. Heeft u een goed gevoel bij onze kliniek? Kom gerust langs voor een consultgesprek.

 

Klik hier voor meer informatie over ZKN.