Met een intensieve huidbehandeling kunt u veel problemen door acne verhelpen en voorkomen. U huid oogt en voelt een stuk rustiger na de acne behandeling.

Acne behandeling

Acne

Met een intensieve huidbehandeling kunt u veel problemen door acne verhelpen en voorkomen. U huid oogt en voelt een stuk rustiger na de acne behandeling.

Acne verhelpen en voorkomen

Acne is een verstoring van de talgproductie die meerdere oorzaken kan hebben, zowel hormonaal als bacterieel. Vrijwel iedereen krijgt in meer of mindere mate met deze huidaandoening te maken. Voor mensen die veel last hebben van acne kunnen de gevolgen groot zijn. Het ontsierend karakter is een dagelijks terugkomende ergernis. Ook associëren veel mensen acne – vaak geheel onterecht – met een ongezonde levensstijl. Dat alles heeft een negatieve invloed op het zelfvertrouwen.

Acne behandeling

Bij een acne behandeling reinigen we de huid met een reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast verzorgen we een dieptereiniging, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid verwijderd worden. Indien nodig maken we gebruik van fruitzuurpeelingmicrodermabrasie of een combinatie van beide methoden.

Tegen mee-eters en littekens

Met een intensieve behandeling voorkomen onze huidtherapeuten dat mee-eters gaan ontsteken. In tegenstelling tot schoonheidssalons, behandelen wij niet alleen de zogeheten actieve acne, maar ook de oppervlakkige littekentjes die achterblijven als de acne verdwijnt.

Na de behandeling

Voor een optimaal resultaat adviseren we u speciale producten te gebruiken om de behandeling te ondersteunen. Verder is het noodzaak om de behandelde huid goed te beschermen tegen zonlicht, minimaal met beschermingsfactor 50. Ten slotte dient u aanraking met de behandelde gebieden zo veel mogelijk te vermijden om verergering of ontsteking te voorkomen.

Risico’s en bijwerkingen

Bijwerkingen die wel eens voorkomen zijn: langdurige roodheid van de huid, een prikkend gevoel, pigmentatie (bij blootstelling aan de zon zonder afdoende bescherming), schilferen van de huid (bij dieptereiniging).

 


Eerste consult

Voordat u bij Kliniek Veldhoven een acne behandeling ondergaat, nodigen we u uit voor een informatief gesprek met onze huidtherapeut. Zij bekijkt uw huid en stelt een behandeladvies op. U zit nergens aan vast: na het gesprek heeft u de keuze met de behandeling te starten. U vraagt een persoonlijk consult aan met het formulier rechtsboven. Voor een prijsoverzicht zie acne behandeling kosten.

wrtregtretret ethrth

wrthtrhgtrgh

Uw specialist voor deze behandeling