Algemene prijzenpagina

Wilt u weten wat een behandeling bij Kliniek Veldhoven kost? We hebben alle behandelingen voor u op een rij gezet. Kies een behandeling om de prijzen te bekijken.
Hoe kunnen wij u helpen?

Prijzen

Wilt u weten wat een behandeling bij Kliniek Veldhoven kost? We hebben alle behandelingen voor u op een rij gezet. Kies een behandeling om de prijzen te bekijken.

Genoemde prijzen op de website van Kliniek Veldhoven zijn de prijzen die in rekening worden gebracht. Dit zijn prijzen exclusief BTW. Op behandelingen voor de gezondheidskundige verzorging van de mens wordt geen BTW geheven. Cosmetische chirurgie valt in principe onder deze zorg. Valt je behandeling niet binnen de gezondheidskundige verzorging van de mens, dan worden de genoemde tarieven verhoogd met 21%. Je arts of consulente kan je hierover informeren.

Gelaat

Facelift
Ooglidcorrectie
Oorcorrectie
Wenkbrauwlift
Injectables

 

Lichaam

Armlift
Borstcorrectie
Buikwandcorrectie
Gynaecomastie
Mini buikwandcorrectie
Mommy makeover
Dijbeenlift
Lipofilling
Liposuctie
Lipostructuur
Lymfedrainage
Littekencorrectie
Schaamlipcorrectie

Huid

Acne
Chemische peeling
Fruitzuurpeeling
Moedervlekken
Pigmentvlekken

Haar

Haartransplantatie
Ontharen

Tattoo

Tattoo verwijderen

Prijzen vergelijken

9 Handige tips om u te helpen met uw keuze voor de juiste kliniek en behandeling.

1. Prijzen vergelijken op basis van de specialist
Een behandeling bij een ervaren plastisch chirurg kost meer dan bij een basisarts met weinig ervaring. Plastische chirurgie is het enige specialisme waarin cosmetische chirurgie standaard in de opleiding zit. Een arts mag zich alleen een plastisch chirurg noemen wanneer hij een specialisatie heeft doorlopen als aanvulling op zijn opleiding tot basisarts.
Echter mag een arts zonder chirurgische specialisatie wel chirurgische ingrepen, als bijvoorbeeld ooglidcorrecties, uitvoeren. Het blijft daardoor mogelijk dat artsen chirurgische ingrepen doen, zonder kwalificaties en goede opleiding. Een cosmetisch arts of een huisarts hebben niet de opleiding genoten tot het specialisme plastische chirurgie maar voeren deze behandelingen vaak wel uit. Kliniek Veldhoven laat een ooglidcorrectie enkel door een gekwalificeerde plastisch chirurg uitvoeren. Laat u niet verleiden tot aantrekkelijke ooglidcorrectie kosten, maar bedenk goed door wie u zich wilt laten opereren!

2. Hoe vind ik werkelijk een kundig cosmetisch arts?
Iedereen die geneeskunde heeft gestudeerd mag een cosmetische behandeling, als bijvoorbeeld injectables, uitvoeren. Dit betekent dat iedere basisarts hiertoe bevoegd is. Uit de resultaten van het onderzoek dat is verschenen in Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology blijkt dat de behandeling door cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, dermatologen, huisartsen, mka-chirurgen en kno-artsen wordt uitgevoerd. Daarnaast mag elke arts zichzelf cosmetisch arts noemen omdat de titel ‘cosmetisch’ niet beschermd is en niets zegt over de kwaliteit en kunde van degene die de titel voert. Controleer altijd of de behandelaar als arts is ingeschreven in het BIG register, lid is van de NVCG en de toevoeging ‘KNMG’ achter de titel staat. Zo weet u zeker dat uw cosmetisch arts ook werkelijk een kundig cosmetisch arts is.

Kliniek Veldhoven werkt enkel met een BIG-geregistreerd cosmetisch arts KNMG die aangesloten is bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De NVCG-gecertificeerde cosmetisch arts KNMG is aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van injectablebehandelingen en voert in onze kliniek alleen behandelingen met injectables uit.

3. Houd rekening met wel en wat niet inbegrepen is in de prijs
Sommige klinieken berekenen bijvoorbeeld de haartransplantatie kosten op basis van het aantal haren. Kliniek Veldhoven telt de transplantaten. Een transplantaat bestaat doorgaans uit 1, 2 of 3 haartjes.

4. Hoe kunnen de prijzen voor injectables zo verschillen?
Een injectable kan verdund worden met een zoutoplossing. Wanneer een kliniek een lage prijs vraagt, kan het zomaar zijn dat het product meer verdund is en er minder eenheden werkbare stof geïnjecteerd worden tijdens de behandeling. Hierdoor is de injectable sneller uitgewerkt. Kliniek Veldhoven maakt enkel gebruik van de juiste voorgeschreven samenstellingen.

5. De verdoving speelt een rol in de kosten
Naast de ervaring van de plastisch chirurg wordt de prijs van een behandeling vooral bepaald door de duur en complexiteit van de ingreep. Relatief kleine ingrepen worden vaak onder lokale verdoving uitgevoerd. Grotere chirurgische ingrepen vinden plaats onder algehele verdoving, waardoor de prijs van de ingreep een stuk hoger ligt. Ook omdat voor een behandeling onder algehele verdoving een anesthesist aanwezig dient te zijn.

6. Behandelplan op maat of gestandaardiseerd?
Bij Kliniek Veldhoven krijgt u altijd een behandeling op maat. Een goed voorbeeld hiervan is de haartransplantatie waarbij het gespecialiseerde team rekening houdt met uw haarlijn en haardichtheid. Het is belangrijk dat de haarlijn op het juiste niveau wordt teruggebracht en het getransplanteerde gebied heel natuurlijk en zacht in het bestaande haar overloopt. Er wordt ook extra aandacht besteed aan de optimale haargroeirichting en de maximale haardichtheid. Tevens houdt de chirurg rekening met de leeftijd van de cliënt. Door het ouder worden, kunt u namelijk nog meer haren gaan verliezen. Een haartransplantatie moet daarom zo worden uitgevoerd, dat uw nieuwe haar er ook in de toekomst natuurlijk uit blijft zien. Een haartransplantatie afstemmen op de persoon is voor ons een vanzelfsprekendheid.

7. Prijzen vergelijken doet u zo
De prijs voor een behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Daarom is het soms lastig om prijzen te vergelijken. Als u klinieken gaat vergelijken op prijs, kijk dan niet alleen naar de kosten maar stel uzelf de volgende vragen:

  • Door wie word ik behandeld (zie ook tip 1 en 2)?
  • Kies ik voor een kliniek met een ZKN keurmerk, zodat ik zeker weet dat de kliniek aan alle door de overheid opgelegde eisen voldoet?
  • Is een eventuele overnachting geïncludeerd?
  • Is het consult vrijblijvend?

8. Ziekenhuis of privékliniek?
Klinieken zijn gespecialiseerd in enkele vakgebieden. Dit in tegenstelling tot een regulier ziekenhuis, dat het hele pakket aanbiedt. In een kliniek is meer aandacht voor de behandeling, nazorg en het herstel. De persoonlijke bejegening zorgt ook voor een hoge cliëntentevredenheid van onze kliniek.

9. Gezondheidskundige verzorging van de mens
Genoemde tarieven zijn de prijzen die in rekening worden gebracht. Dit zijn prijzen exclusief btw. Op behandelingen voor de gezondheidskundige verzorging van de mens wordt geen btw geheven. Cosmetische chirurgie vallen in principe onder deze zorg. Valt je behandeling niet binnen de gezondheidskundige verzorging van de mens, dan komt er nog 21% btw bovenop de hier genoemde prijzen. Je arts kan je hierover informeren.

10. Waar let u op bij de kosten voor een laserbehandeling?
Tussen laserapparaten zitten grote kwaliteitsverschillen. De PicoWay laser (tattoo) beschikt over een grote verscheidenheid aan instellingen en werkstanden, waardoor de specialist een behandeling op maat kan geven. Dit geldt ook voor de LightSheer- en Soprano ICE (ontharen) waarbij de specialist het laserapparaat op bijvoorbeeld stationair en SHR modus kan instellen.
Er zijn veel aanbieders in de wereld van laserontharing en tatoeageverwijdering, maar er zijn er weinig die de grootte hebben om zich geavanceerde apparatuur te kunnen veroorloven. Naar verluidt communiceren kleine praktijken of beautysalons dat zij over een Picolaser beschikken om de concurrentie aan te kunnen. Zij kochten een picolaser van Chinees fabricaat wat in dit geval betekent dat dit van mindere kwaliteit is dan de originele.

Verder is er een groot kwaliteitsverschil tussen laser en de IPL ontharen. Laser ontharen is een manier om haargroei te verminderen door met dunne, sterke laserstralen de haarzakjes te beschadigen. IPL zendt een brede lichtstraal uit, waardoor de effectiviteit per behandeling minder is en er meer behandelingen nodig zijn. Kliniek Veldhoven werkt zowel met de LightSheer- als Soprano ICE diodelaser.

Naast het gebruik van geavanceerd laserapparatuur is het belangrijk dat de kliniek beschikt over een gespecialiseerd team. Zo heeft Kliniek Veldhoven jarenlange ervaring heeft met verschillende laserapparatuur.

Haartransplantatie kosten

Er is niets zo mooi als uw eigen haar. In Kliniek Veldhoven worden de nieuwste technieken gebruikt om u weer een vollere haardos te bezorgen, waarbij wordt gebruikgemaakt van uw eigen grafts. Met een ervaren en deskundig team van plastische chirurgen, artsen en verpleegkundigen bent u niet alleen verzekerd van de beste behandeling en nazorg, maar ook van een scherp concurrerende prijs. Wij zorgen ervoor dat de haartransplantatie kosten elke cent waard zijn.