Behandeltraject

Wilt u een behandeling ondergaan? Voordat u dit besluit te doen is het verstandig om u eerst goed voor te bereiden, zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden.

Consult

Voorafgaand aan een behandeling wordt u verwelkomd door één van onze consulenten. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en de nodige voor- en nazorg.

Tijdens het consult met de plastisch chirurg wordt uitvoerig aandacht besteed aan het bespreken van al uw wensen en verwachtingen. Uw behandeld plastisch chirurg bespreekt met u welke mogelijkheden voor u geschikt zijn.

Voor de behandeling

U dient minstens 2 weken vóór tot en met 2 weken na de behandeling te stoppen met roken, alcohol en drugsgebruik (inclusief cannabis).

Behandeling

Ons team van specialisten bieden u kwalitatief hoogwaardige zorg, met de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Wij luisteren goed naar uw wensen en beogen een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Controle

Na uw behandeling zien we u graag terug voor controle om samen met uw behandelend plastisch chirurg naar het resultaat te kijken.