Nieuw Operatie Afdeling Kliniek Veldhoven

Beste kliniek voor borstvergrotingen en rimpelvullers


We hebben iets te vieren! Elsevier Weekblad heeft Kliniek Veldhoven de stempel ‘Beste kliniek voor borstvergrotingen en rimpelvullers’ gegeven in het grote jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van klinieken. Een prestatie waar we enorm trots op zijn.

Beste kliniek

In samenwerking met SiRM onderzocht Elsevier Weekblad bij welke klinieken u het beste terecht kunt voor borstvergrotingen en rimpelvullers. Volgens Elsevier zijn wij de beste kliniek voor borstvergrotingen en rimpelvullers. Onze specialisten en medewerkers streven iedere dag naar goede en veilige zorg op het allerhoogste kwaliteitsniveau. De beoordeling van Elsevier bevestigt dat.

Het onderzoek van Elsevier

In het onderzoek Beste klinieken vergelijkt Elsevier de kwaliteit van 11 behandelingen in 238 klinieken. In de categorie ‘plastische chirurgie’ is de zorg voor borstvergrotingen en rimpelvullers beoordeeld. Alle klinieken zijn getoetst op twee onderdelen: organisatie en uitvoering. Bij de uitvoering draait het om het proces rondom de operatie zelf. Het telt bijvoorbeeld mee of klinieken registreren of cliënten op tijd antibiotica krijgen toegediend voor een operatie, om zo het risico op infecties te verminderen. Bij het onderdeel organisatie gaat het erom of de kliniek er alles aan doet om de zorg voor de cliënt goed te organiseren. Er wordt onder meer gekeken of cliënten zelf de mogelijkheid krijgen om de verdovingsmethode van hun voorkeur aan te geven. Het eindoordeel geeft tot slot inzicht in de mate waarin klinieken voldoen aan de basisvoorwaarden om goede en veilige zorg te kunnen verlenen.