Ceulen Klinieken - polikliniek huidziekten en spataderen

Ceulen Klinieken sluit zich ook aan bij de Corius Groep


Ceulen Klinieken is voornemens zich ook aan te sluiten bij het netwerk van de Corius groep. Ceulen Klinieken wil – met behoud van eigen identiteit en de persoonlijke werkwijze zoals u van ons gewend bent – onder de vlag van Corius haar kwalitatieve, patiëntgerichte en efficiënte zorg verder uitbouwen.

Corius is het grootste netwerk van dermatologische en flebologische klinieken in Duitsland, Zwitserland en Nederland. Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven waren de eerste Nederlandse klinieken die zich aansloten bij Corius. Met de overname van Ceulen Klinieken breidt Corius de dekking van haar zorgaanbod in Nederland verder uit. Het zorgaanbod en visie van Ceulen Klinieken sluiten uitstekend aan bij Corius.

Wat betekent dit voor u?

Voor u als cliënt van Kliniek Veldhoven heeft dit voornemen geen gevolgen. U kunt terecht bij uw vertrouwde arts en kliniek.

Roeland Ceulen, algemeen directeur Ceulen Klinieken: “We zijn blij dat onze klinieken met hun eigen identiteit onderdeel zullen worden van Corius. Met het aansluiten bij Corius zijn wij in staat ons zorgaanbod verder uit te breiden en u de hoogwaardige dermatologische en cosmetische zorg te kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.”

De aansluiting van Ceulen Klinieken bij Corius vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Naar verwachting ontvangen wij in februari de goedkeuring en zal Ceulen Klinieken kort daarna formeel onderdeel gaan uitmaken van Corius.

Over Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken is een zelfstandige polikliniek voor verzekerde medisch specialistische zorg met focus op de behandeling van patiënten met alledaagse huidziekten, huidkanker, spataderen en aambeien. De klinieken in Amersfoort, Breda, Helmond, Schiedam en Uden staan voor een hoge kwaliteit van zorg op een persoonlijke manier. Patiënten kunnen bij Ceulen Klinieken terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg (huidtherapie). De klantwaardering van Ceulen Klinieken op zorgkaartnederland.nl is een 9.1. Zie ook www.ceulenklinieken.nl.

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, dan kunt u tot 17-01-2023 contact met ons opnemen via info@ceulenklinieken.nl