Dubbele kin weg ermee!

Dubbele kin, weg ermee!


Uit onderzoek blijkt dat 67% van de mensen zich stoort aan de volheid van hun onderkin. Het ontstaan van een onderkin kan verschillende oorzaken hebben: aanleg, veroudering of aankomen in gewicht. Sinds kort is het mogelijk om in Nederland het vetoverschot in de onderkin zonder chirurgische ingreep te laten verwijderen. De injectable focust zich expliciet op het vet in de onderkin. De behandeling bestaat uit meerdere injecties die de werkzame stof deoxycholinezuur bevatten. Het deoxycholinezuur is een synthetische stof die tevens van nature in het in het lichaam voorkomt om vetten uit voeding af te breken. Primeur: eerste behandeling in Noord-Brabant en Limburg bij Kliniek Veldhoven! Dubbele kin, weg ermee! De FDA goedgekeurde injectable heeft zich in Amerika inmiddels bewezen en is nu ook in Nederland verkrijgbaar. In de provincies Noord-Brabant en Limburg is Kliniek Veldhoven de eerste kliniek die deze behandeling aanbiedt.

Injectables

De vetoplossende injectables worden bij Kliniek Veldhoven geïnjecteerd door een BIG geregistreerde cosmetisch arts. Voorafgaand aan de behandeling reinigt de cosmetisch arts de onderkin en tekent het te behandelende gebied af. Vervolgens brengt hij een injectiepatroon aan en spuit de deoxycholinezuur in de onderkin. Gemiddeld worden 20 tot 30 injecties geïnjecteerd in de onderkin. De vloeistof in de injectable breekt de vetcellen in de onderkin af die het lichaam vervolgens absorbeert en uitscheidt. De behandeling duurt slechts 30 minuten.

Direct na de behandeling zwelt de huid onder de kin op, de zwelling kan ongeveer 7 tot 10 dagen aanhouden. Door de onderkin goed te koelen zal de zwelling terugdringen. Zwelling is in feite en gunstig teken, dit duidt op de vernietiging van vetcellen.

resultaat

2 weken na uw behandeling is het eerste resultaat zichtbaar, na 8 weken is het gehele resultaat zichtbaar en kunt u genieten van het resultaat. Er zijn minimaal twee behandelingen nodig om een gewenst resultaat te kunnen bereiken. De werking van de vetoplossende injectable is in tegenstelling tot andere injectables langer. Een touch up behandeling kan nodig zijn, 4 á 5 jaar na de behandeling, om het gewenste resultaat te behouden.

Denkt u: dubbele kin, weg ermee! Bent u nieuwsgierig geworden naar de vetoplossende injectiebehandeling? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor vrijblijvend consult.