Huidverzorging Kliniek Veldhoven

Een chemische peeling voor een prachtige huid


Iedere dag wordt onze huid opnieuw blootgesteld aan zonlicht en vervuiling, waardoor onze huid het soms te verduren krijgt. Hierdoor kunnen huidoneffenheden ontstaan en versnellen deze externe factoren het verouderingsproces. Zo bepaalt de erfelijke aanleg ook de veroudering van de huid. Daarnaast is het mogelijk dat huidproblemen van binnenuit ontstaan dooreen trigger als stress of de invloed van  slaaptekort. Een chemische peeling kan in deze gevallen een oplossing bieden voor uw huidprobleem. Een chemische peeling voor een prachtige huid!

Chemische peeling kan de huidlagen dieper doordringen dan dat gezichtscrème kan. Het zorgt ervoor dat uw gezichtshuid sneller de huid afschilferen hierdoor kan de huid beter doorbloed worden en kan er in een hoger tempo nieuwe cellen worden aangemaakt.

Chemische peeling wordt vaak vergeleken met scrubben echter verwijderd scrubben alleen de oppervlakkige huidoneffenheden. Chemische peeling kan de huidlagen dieper doordringen, hierdoor is chemische peeling effectiever dan scrubben. Afhankelijk van de toestand van uw huid wordt er gekozen voor een milde of sterke peeling. Tijdens de eerste behandeling zal er een milde peeling worden aangebracht zodat de huid voorbereid wordt op een sterke peeling. Een behandeling duurt gemiddeld een half uur tot driekwartier. Gemiddeld heeft u zes tot acht behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Onze specialisten helpen u graag met een behandelplan afgestemd op uw huid en wensen.