Ooglidcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn voor een vermoeide blik!


Uw ogen zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw uiterlijk, zij bepalen voor een groot gedeelte uw gezichtsuitdrukking en uitstraling. Naarmate men ouder wordt, verslapt de huid rondom de ogen en verliest het haar elasticiteit. Hangende oogleden kunnen meerdere klachten veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan: een vermoeide uitstraling, zware oogleden en het zicht kan belemmerd worden. Deze belemmeringen nemen vaak in de loop van tijd toe. Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn voor een vermoeide blik! Een ooglidcorrectie wordt binnen Kliniek Veldhoven uitsluitend uitgevoerd door een plastisch chirurg met jarenlange ervaring.

Bovenooglidcorrectie

Bij een bovenooglidcorrectie maakt de plastisch chirurg een kleine incisie in het bovenooglid en verwijdert vervolgens de overtollige huid. De hechting wordt nauwkeurig in de arcadeboog geplaatst en loopt eventueel door in een kraaienpootje of lachrimpeltje voor een zo natuurlijk mogelijk effect.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij de meest gebruikte methode, onderooglidcorrectie met huidresectie, verwijdert de plastisch chirurg overtollig huid. Tijdens deze behandeling wordt er een kleine incisie gemaakt net onder de wimperrand. Door middel van deze incisie kan een strookje overtollig huid worden verwijderd, zodat de huid onder de ogen weer strakker wordt. De incisie wordt aan het einde van de behandeling zorgvuldig gehecht en het litteken bevindt zich net onder de wimperrand. Meer informatie over de andere methoden van een onderooglidcorrectie vindt u op https://kliniekveldhoven.nl/ooglidcorrectie/onderooglidcorrectie

Bij zowel een onder- als bovenooglidcorrectie kan er sprake zijn van een vetophoping. In dit geval zal de plastisch chirurg het overtollige vet tevens verwijderen.

Denkt u na het lezen van “Een ooglidcorrectie kan een oplossing zijn voor een vermoeide blik!” dat u hier voor in aanmerking komt? Vraag vrijblijvend een consult aan om de mogelijkheden met de plastisch chirurg te bespreken.