Injectables Kliniek Veldhoven

Fillers tegen volumeverlies in de wangen


Ingevallen wangen kunnen uw gelaat veel ouder doen lijken dan u zich voelt. Daarnaast kan volumeverlies in het gelaat zorgen voor een vermoeide uitstraling. Voor het opvullen van de ingevallen wangen wordt er gebruik gemaakt van fillers. Hoe werkt fillers tegen volumeverlies in de wangen?

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Het volume van de huid neemt door de jaren heen af waardoor de wangen haar volle uiterlijk verliezen. Dit kan ook afnemen wanneer men (in een korte periode) veel gewicht verliest.

Volle wangen voor een jeugdige uitstraling

Om de ingevallen wangen weer van volume te voorzien worden fillers met de vochtbindende stof hyaluronzuur ingespoten. Door middel van enkele prikjes verspreidt de cosmetisch arts de filler in de wangen om zo de huid van meer volume te voorzien. Meer volheid laat de huid jonger ogen. Bij Kliniek Veldhoven maken wij enkel gebruik van tijdelijke fillers, waarbij het noodzakelijk is de behandeling een keer in de 9-12 maanden te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling is het resultaat zichtbaar, is het behandelde gebied nog gezwollen en voelt de huid beurs aan. Het is mogelijk om direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden weer te hervatten. Het eindresultaat kunt u enkele weken na de behandeling waarnemen.

Door wie wordt u behandeld?

Bij Kliniek Veldhoven wordt u altijd geholpen door onze cosmetisch arts met 10 jaar ervaring op het gebied van injectables. Daarnaast is de cosmetisch arts lid van de NVCG.

Overweegt u fillers tegen volumeverlies in de wangen? Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens een consultgesprek met de behandelend cosmetisch arts.