Facelift Kliniek Veldhoven

Gelaatsverjonging door een facelift


We maken allemaal veelvuldig gebruik van social media en ontkomen dan ook niet aan het maken van selfies. Middels deze foto’s laten we dan ook graag de beste versie van onszelf zien. Op deze portretfoto’s blijven kraaienpootjes, rimpels of verzakking van de wenkbrauwen niet onopgemerkt, waardoor men zich er vaak ouder uit vindt zien dan dat ze zich voelen. De huid verliest door de jaren heen haar elasticiteit en volume, waardoor de huid naar beneden gaat hangen. Een facelift kan ervoor zorgen dat de vermoeidheid of sombere blik uit het gezicht verdwijnt. Uw gezichtsuitdrukking is tenslotte alleszeggend tijdens een eerste indruk. Gelaatsverjonging door een facelift?

Facelift operatie

Tijdens een facelift lift de plastisch chirurg het huidweefsel en de eventuele onderliggende bind- en spierweefsels, waardoor het gelaat weer een jongere en frisse uitstraling krijgt. Er zijn verschillende faceliftmethoden die toegepast kunnen worden, afhankelijk van uw huidige situatie stelt de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan op. Bij een mini-lift wordt enkel het huidweefsel gelift en bij een MACS lift spant de plastisch chirurg de huid-, bind- en spierweefsels, waarbij probleemzones als de hamsterwangen en de kaaklijn worden behandeld. De meest uitgebreide faceliftmethoden zijn: de Eric Auclair en de klassieke facelift. Bij beiden wordt de hals gelift en de klassieke facelift lift het hele gelaat van haargrens tot halslijn.

Combinatie met andere behandelingen

Soms wordt een facelift gecombineerd met andere behandelingen, omdat bepaalde zones niet behandeld worden middels deze ingreep. Zo kunnen hangende wenkbrauwen die zorgen voor een vermoeide blik, verholpen worden door middel van een wenkbrauwlift of voorhoofdslift. Door een ooglidcorrectie te combineren met een facelift kan de plastisch chirurg de hangende bovenoogleden en/of verslapte onderoogleden corrigeren. Tevens kunnen rimpels op de bovenlip opgevuld worden met fillers.

In een consultgesprek bij Kliniek Veldhoven met de behandelend plastisch chirurg informeren wij u graag over uw persoonlijke mogelijkheden. Hierbij beogen wij een resultaat, zonder dat er wezenlijk iets verandert aan het gezicht.

Meer weten over de behandelmethoden van een facelift? Pagina facelift