Micro Hair Pigmentation

Haarverlies camoufleren


Micro Hair Pigmentation en dermatografie

Micro Hair Pigmentation biedt de oplossing tegen volledige kaalheid, ook dunner wordend haar, het verhullen van haartransplantatie littekens of plaatselijk haarverlies. Hiermee kunnen wij het haarverlies camoufleren. Micro Hair Pigmentation is een techniek waarmee haarstoppeltjes worden nagebootst om een realistische illusie van haar te creëren. Met de pigmentbehandeling worden haartjes in de eigen haarkleur op de huid getekend. Dermatografie staat vrij vertaald voor ‘graferen in de huid’. De behandeling wordt al geruime tijd zeer succesvol toegepast om bestaande littekens of verkleuringen in de huid blijvend te camoufleren en tegelijkertijd de huid te verbeteren.

Aanmelden 20 december

Vrijdag 20 december 2013 zal de eerste MHP informatie/intake dag plaats vinden in de kliniek in Veldhoven. Het is dan mogelijk om persoonlijk consult af te spreken met Isabelle van Rijn van Beauty Care Noordwijk, specialist in Micro Hair Pigmentation en dermatografie.

Micro Hair Pigmentation

Ook wel Scalp Pigmentation, Haar tattoo of Scalp Micro Pigmentation genoemd is de nieuwste techniek die momenteel gebruikt wordt om:

  • het resultaat voor of na een haartransplantatie te verbeteren
  • diffuus haarverlies te camoufleren
  • kale plekken op te vullen
  • littekens te camoufleren

Vraag het de MHP specialist

Deze dag biedt alle cliënten een unieke kans om vragen te stellen over MHP behandelingen en kunt u uw geschiktheid laten beoordelen door Isabelle van Rijn van Beauty Care Noordwijk.
Beauty Care Noordwijk biedt deze MHP behandelingen al een aantal jaren aan en heeft dus enorm veel ervaring op het gebied van MHP. Zij werken alleen met de beste technieken en apparatuur en zullen u altijd eerlijk en helder advies geven omtrent de mogelijkheden en behandeling.

De behandeling is toe te passen bij diffuus haarverlies bij mannen en vrouwen,bij onvoldoende donorhaar, wanneer u niet meer dan 1 haartransplantatie wenst te ondergaan, wanneer us waarlijn te ver is geweken, maar ook wanneer u littekens hebt die bijvoorbeeld zijn ontstaan na een eerdere haartransplantatie die u graag zo goed als onzichtbaar wil laten zijn.

  • Wilt u weten wat MHP voor u kan doen?
  • Wilt u weten wat MHP inhoud?
  • Wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent?
  • Wilt u weten of uw eventuele littekens ontstaan door een eerdere FUT haartransplantatie te behandelen zijn

Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven in Veldhoven en maak een afspraak.