Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven

Heeft u last van uw schaamlippen?


Er zijn weinig vrouwen die praten over het ongemak dat zij ervaren door te grote schaamlippen. Toch is de schaamlipcorrectie een veel uitgevoerde plastische chirurgische ingreep bij Kliniek Veldhoven. Steeds meer vrouwen denken erover om hun binnenste schaamlippen te laten corrigeren. Heeft u last van uw schaamlippen?

Uitstekende schaamlippen of niet?
Bij een schaamlipcorrectie wordt ook wel gesproken van een labiacorrectie. Wanneer de binnenste schaamlippen relatief groter zijn dan de buitenste, kan dat pijn of ongemak geven. Denk aan dagelijkse bezigheden zoals paardrijden, fietsen of tijdens het vrijen. De binnenste schaamlippen kunnen langs de kleding schuren en wondjes veroorzaken. De vorm en de grootte van de schaamlippen kunnen vrouwen ook onzeker maken. Een schaamlipcorrectie kan wenselijk zijn om deze vervelende problemen op te lossen.

Schaamlipcorrectie een relatief eenvoudige operatie
Het verkleinen van de schaamlippen duurt gemiddeld een uur. Samen met de plastisch chirurg wordt bepaald, hoeveel overtollig huid van de schaamlippen wordt weggehaald. Ieder vrouwenlichaam is tenslotte anders en elke vrouw heeft haar eigen wensen. Direct na de behandeling kunnen de schaamlippen nog opgezwollen en pijnlijk zijn. De ongemakken die ervaren worden door te grote schaamlippen, zullen na een kleine herstelperiode van de schaamlipcorrectie verdwenen zijn.

Heeft u last van uw schaamlippen? En wilt u er iets aan doen? Plan vrijblijvend een consult in met onze specialisten.