Ooglidcorrectie Kliniek Veldhoven

Indicatie voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift?


Heb ik een indicatie voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift? Tijdens een consult gesprek met de plastisch chirurg voor een bovenooglidcorrectie is het mogelijk dat het duidelijk wordt dat u geen indicatie hebt voor een bovenooglidcorrectie. Dit kan o.a. te maken met de stand van uw wenkbrauwen. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en onderstaande illustraties met begeleidende tekst kunt u een inschatting maken of u naast een bovenooglidcorrectie rekening dient te houden met een wenkbrauwlift.

Wanneer de wenkbrauwen en de huid van het voorhoofd hun elasticiteit verliezen dan kan de wenkbrauw in een positie komen te staan die onder het bot van de bovenste oogkasrand is gelegen. Het betreft het afzakkende eindpunt van de wenkbrauw of de gehele wenkbrauw die een huidplooi op het bovenste ooglid veroorzaken. Is de wenkbrauw gaan hangen dan bent u wellicht gebaat bij een bovenooglidcorrectie gecombineerd met een wenkbrauwlift.

Consult

Twijfel je of je een indicatie voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift hebt? Tijdens het consult gesprek beoordeelt de plastisch chirurg uw persoonlijke situatie nauwkeurig, waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld.