Maak kennis met de LightSheer diodelaser! - Kliniek Veldhoven

Maak kennis met de LightSheer diodelaser!


Sinds kort beschikt Kliniek Veldhoven over een nieuwe ontharingslaser: de LightSheer diodelaser. Met de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE laser kunnen wij u een persoonlijk behandelplan aanbieden. Tevens behandelen wij alle huidtypes met deze lasers. Kliniek Veldhoven werkt met deze lasers om de geringe kans op bijwerkingen te verkleinen en daarnaast leveren de lasers een zeer doeltreffend resultaat. Maak kennis met de LightSheer diodelaser!

De LightSheer diodelaser en Soprano ICE maken beiden gebruik van laserlicht. Dit laserlicht is dusdanig hoog van temperatuur dat haarzakjes volledig kunnen worden vernietigd. Tijdens laser ontharen wordt er géén gebruik gemaakt van flitslicht. Flitslicht is diffuus en heeft een breedspectrum, hierdoor kan het licht minder gericht worden geplaatst. Het laserlicht van de Soprano ICE en LightSheer diodelaser is gecentreerd, waardoor de huidspecialist gericht te werk kan gaan. Hierdoor kunnen dieper gelegen haarwortels beter worden bereikt.

Tevens zorgt laser ontharen in tegenstelling tot andere methodes zoals; scheren, epileren en harsen voor permanente haarvermindering. Heeft u last van ongewenste gepigmenteerde haargroei? Onze huidspecialisten helpen u graag met een behandeling op maat.

Wilt u meer informatie over de laserbehandelingen die wij bij Kliniek Veldhoven aanbieden? Neem gerust contact met ons op.