Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven sluiten zich aan bij netwerk CORIUS Gruppe


Mauritskliniek (incl. Kliniek Veldhoven) is voornemens om als eerste zelfstandige kliniek keten in Nederland zich aan te sluiten bij het netwerk van de CORIUS Gruppe. Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven willen – met behoud van eigen identiteit en de persoonlijke werkwijze zoals u van ons gewend bent – onder de vlag van CORIUS Gruppe haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte zorg verder uitbouwen.

 

CORIUS Gruppe is het grootste netwerk van dermatologische en flebologische klinieken in Duitsland en Zwitserland. Met de overname van Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven breidt de CORIUS Gruppe de dekking van haar zorgaanbod binnen Europa verder uit naar Nederland. Het portfolio van CORIUS Gruppe wordt met Kliniek Veldhoven aangevuld met plastische en cosmetische chirurgie. De visie van Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven sluiten uitstekend aan bij CORIUS Gruppe.

 

Wat betekent dit voor u?

Voor u als cliënt van Kliniek Veldhoven heeft dit voornemen geen gevolgen. U kunt terecht bij uw vertrouwde arts en kliniek.

 

Margot Engels, Algemeen directeur a.i. Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven: “We zijn blij dat onze klinieken met behoud van hun eigen identiteit, als eerste zelfstandige kliniek keten in Nederland onderdeel zullen worden van de CORIUS Gruppe. Met het aansluiten bij de CORIUS Gruppe zijn wij in staat ons zorgaanbod verder uit te breiden en u de hoogwaardige plastische en cosmetische zorg te kunnen blijven leveren.”

 

De aansluiting bij de CORIUS Gruppe vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Naar verwachting ontvangen wij eind augustus/begin september de goedkeuring en zal Mauritskliniek (incl. Kliniek Veldhoven) formeel onderdeel gaan uitmaken van de CORIUS Gruppe.

 

Over CORIUS Gruppe

De CORIUS Gruppe is een netwerk van dermatologische en flebologische praktijken en klinieken. De artsen en partners van de CORIUS Gruppe werken op het hoogste kwaliteitsniveau en maken gebruik van de modernste technologie. De passie voor het vak en de patiënten staan ​​daarbij hoog in het vaandel. Wij behandelen onze patiënten individueel en holistisch en geven onze expertise met zorg door aan zowel de patiënten als onze collega’s in de verschillende klinieken. Dit doen we onder andere door het bieden van bijscholingsmogelijkheden. Bij de CORIUS Gruppe zijn 32 klinieken en praktijken aangesloten met 139 artsen, 615 medewerkers en behandelen jaarlijks 450.000 patiënten. Zie ook www.corius.de.

 

Over de Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is een kliniek voor cosmetische chirurgie en dermatologische behandelingen. Kliniek Veldhoven verricht meer dan 5.000 behandelingen per jaar. Het team van Kliniek Veldhoven bestaat naast het ondersteunende team uit 8 plastisch chirurgen, 1 cosmetisch arts en 4 huidtherapeuten.

De klantwaardering van Kliniek Veldhoven op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 9,3. Zie ook www.kliniekveldhoven.nl.

 

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, kunt u contact met ons opnemen via  info@kliniekveldhoven.nl