Man Bijt Hond

NCRV’s Man bijt hond zoekt tatoeages!!


Het televisieprogramma Man bijt hond van de NCRV zoekt voor het nieuwe seizoen, dat op 10 september weer van start gaat, mensen die ervoor kiezen hun tatoeage te laten verwijderen.

Kliniek Veldhoven zoekt samen met de NCRV mensen die hun tatoeage willen verwijderen. Wij denken namelijk dat er achter de keuze om een tatoeage te laten verwijderen een persoonlijk verhaal zit, en daar zijn wij erg benieuwd naar! Denk hierbij aan het beëindigen van een relatie, niet langer fan van een voetbalclub, tatoeage moeten laten verwijderen omwille van bijvoorbeeld een ziekte. En juist naar die verhalen zijn we op zoek!!

Man bijt Hond wil graag portretten maken van mensen die tijdens de behandeling hun verhaal vertellen. Het zullen reportages worden van 4-5 minuten.

Om een portret te maken wil Man bijt hond slechts één keer bij een behandeling tattoo laseren aanwezig zijn. Wij geven de voorkeur aan het allereerste bezoek omdat dan de tatoeage nog het meest zichtbaar is.

Wij willen in oktober-november met deze rubriek beginnen. Bent of kent u iemand die zijn of haar verhaal aan Man bijt hond kwijt wilt? Bel/mail dan met het onderstaande emailadres. Man bijt hond maakt eerst een selectie van de leukste / mooiste verhalen. Indien zij uw verhaal willen filmen wordt er een afspraak gemaakt bij Kliniek Veldhoven. Voor uw medewerking aan dit programma zullen wij 25% korting geven op de gehele laserbehandeling.

Met vriendelijke groet,

Kliniek Veldhoven

Contactpersoon NCRV:
Annemarie Bouwman
035-6719058
annemarie.bouwman@ncrv.nl