Nieuw Operatie Afdeling Kliniek Veldhoven

Nieuwe operatieafdeling bij Kliniek Veldhoven


Een grote wens gaat in vervulling, een nieuwe operatieafdeling bij Kliniek Veldhoven! Op 30 April is Kliniek Veldhoven de verbouwing van een nieuwe operatieafdeling gestart. Op de derde verdieping wordt de verbouwing met chirurgische precisie uitgevoerd, zodat u tijdens uw bezoek aan een van onze andere afdelingen, zo min mogelijk hinder zult ondervinden.

Wat kunt u verwachten van de nieuwe operatieafdeling?

Momenteel worden grote operaties in dagbehandeling onder algehele narcose door onze plastisch chirurgen extern uitgevoerd. Binnenkort kunt u hiervoor op locatie Veldhoven terecht. De derde verdieping van onze kliniek wordt als operatieafdeling verbouwd en ingericht. De operaties die plaatsvinden op onze nieuwe afdeling zijn onder andere; borstvergrotingen, grote liposuctie en uitgebreide gezichtsbehandelingen.

Operatieafdeling die voldoet aan de nieuwste eisen

Om u de zorg te kunnen bieden die u verdient, voldoet Kliniek Veldhoven aan alle eisen van een operatieafdeling voor chirurgische en invasieve ingrepen. De operatieafdeling valt onder klasse 1 en prestatieniveau 1. Tevens is de operatieruimte en de uitrusting volledig aangepast naar de nieuwste landelijke wet- en regelgeving van WIP en VCCN en is Kliniek Veldhoven in het bezit van een ZKN keurmerk. Zo kunnen wij u een hoge kwaliteit van zorg bieden.

Wij kijken enorm uit naar de opening van de operatieafdeling! Wilt u meer informatie over de nieuwe operatieafdeling bij Kliniek Veldhoven? Wilt u op de hoogte blijven van de verordeningen van de verbouwing, houd dan onze social media kanalen in de gaten.