Ouderdomsvlekken verwijderen Kliniek Veldhoven

Ouderdomsvlekken behandelen met een laser?


Ouderdomsvlekken behandelen met een laser? Dat kan! Ouderdomsvlekken kunnen effectief behandeld worden middels laserbehandelingen. Tijdens de behandeling geeft de laser korte, sterke pulsen op de te behandelen huid. Een ouderdomsvlek bevat pigment wat het laserlicht absorbeert, met als gevolg dat de ouderdomsvlek verdwijnt/ lichter wordt. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig om de ouderdomsvlekken, die vaak voorkomen rondom het gelaat, de handen en decolleté, te verwijderen. De behandelduur is afhankelijk van het oppervlakte van de te behandelen huid.

De laserbehandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als kleine prikjes in de huid. Echter zijn sommige plaatsen gevoeliger dan andere. Om de behandeling comfortabeler te maken wordt er tijdens en na de behandeling gebruik gemaakt van koelelementen.

Ouderdomsvlekken worden vaak als een storende factor van het uiterlijk ervaren omdat ze zich vaak bevinden op zichtbare plekken.

Heeft u een vraag over ouderdomsvlekken behandelen met een laser? Neem contact met ons op zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden!