Tattoo laseren Kliniek Veldhoven

Tatoeage laseren in de zomer?


Ben je niet tevreden met een tatoeage? Dan kunt deze tatoeage laten verwijderen met een laser. Maar een tatoeage laseren in de zomer? Kan dat wel? Dat kan zeker! Het is belangrijk om te weten dat u de tatoeage vier weken voor en vier weken na de behandeling uit de zon moet houden. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan medical tape, ook wel Curetape of Kinesiotape genoemd. Deze zijn te koop bij uw apotheek of via internet, de tape is verkrijgbaar in diverse kleuren en in beige. Met de tape bedekt u uw tatoeage, door de hoeken rond afteknippen kan de tape enkele dagen blijven zitten. Tevens is het mogelijk om met de tape te douchen en te zwemmen.

Mocht de tatoeage zich bevinden onder kleding, houd er dan rekening mee dat u de tatoeage iedere twee uur insmeert met zonnebrand factor 50. De UV straling kan door de kleding heen gaan, vandaar dat het essentieel is dat u uw tatoeage goed beschermt tegen de zon met zonnebrand factor 50.

Als laatste is het mogelijk om speciale UV werende kleding te kopen. De UV werende kleding houd de UV straling tegen zodat de straling niet op uw huid terecht kan komen. Met deze speciale kleding beschermt u uw tatoeage optimaal.

Wilt u een tatoeage laseren in de zomer? Een tatoeage laseren is helemaal niet eng! Wacht dan niet langer en laat u informeren tijdens een consult bij één van onze specialisten!