Haartransplantatie Kliniek Veldhoven

Tim Akkerman volgt Joling met haartransplantatie


Niemand minder dan Gerard Joling deed Tim Akkerman inzien dat het tijd is voor actie. De zanger, die tot vorig jaar deel uitmaakte van Di-rect, zag zijn kaal wordende achterhoofd en besloot Joling te bellen voor advies.

“Ik ga hetzelfde doen om van mijn beginnende kaalheid af te komen”, onthult Akkerman in een interview met Grazia. “Een haartransplantatie“. Wanneer de 30-jarige Akkerman zijn haren laat verplaatsen, is onbekend. Wel weet de zanger zeker dat de tijd rijp is. “Ik wil het nu doen, omdat je het nu nog niet ziet. Zodat ik straks niet als een soort Ivo Niehe door het leven ga en mijn haar horizontaal over mijn hoofd moet verdelen.”

Ouder
Akkerman vreest dat hij er ouder uitziet als hij zijn wilde haren verliest. “Het geeft een stukje minder karakter en maakt ouder”, concludeert de vader van twee. Tim stapte in maart vorig jaar uit Di-rect omdat hij zich op andere muziek wilde storten en omdat hij moeite had met de status van tieneridool. “Als je niet oppast, sta je op je dertigste nog steeds op de TMF Awards.”