Gelaatsverjonging Kliniek Veldhoven

Zet de klok enkele jaren terug


Zet de klok enkele jaren terug met een klassieke facelift, MACS-lift, minilift (S lift) of de liquid facelift. Welke techniek geschikt is, verschilt echter van persoon tot persoon.


Tijdsprong na facelift
Wanneer de huid van uw gezicht en hals is verslapt of delen van het gelaat gaan doorhangen, kan dit verholpen worden met een facelift behandeling. Naast de klassieke facelift zijn er technieken die zich richten op een specifiek probleemgebied. Denk hierbij aan probleemgebieden als de onderkin, de hals of de wangen. Een facelift behandeling geeft een jonge, strakke en frisse uitstraling.


Klassieke facelift

Bij een klassieke facelift wordt het hele gelaat behandeld, van haargrens tot en met de hals. De ingreep bestaat uit het aanspannen van een diepe weefsellaag in de richting van de haarlijn. De snede loopt langs de haarlijn en de natuurlijke plooien. Wanneer nodig maakt de chirurg een tweede incisie onder de kin. Een klassieke facelift is aangewezen bij het ontstaan van wangzakjes, het doorhangen van de onderkin en hals en het doorzakken van de wangen.

MACS-lift

De ingreep van een MACS-lift is in vergelijking met een klassieke facelift kleiner en er ontstaan ook minder grote littekens. Bij de MACS-lift wordt de bindweefsellaag tussen de huid en de mimiekspieren gelift. Door deze laag te liften wordt gelijk de huid van de wangen, de kaaklijn en het bovenste gedeelte van de hals meegenomen. De MACS-lift is met name geschikt voor een scherpere kaaklijn, de zogenaamde ‘hamsterwangetjes’ en een strakkere huid onder het gezicht.


Minilift (S lift)

Voor de mini facelift gebruikt de plastisch chirurg de S lift techniek. Aan beide zijden van het gezicht wordt een smal reepje huid verwijderd in de vorm van een s en de huid tussen de neus en oren wordt gelift. De minilift is geschikt voor mensen met een milde of matige huidveroudering.


Liquid facelift

De liquid facelift is een behandeling door middel van injectables, waarbij er niet wordt geopereerd. Met deze injectables behandeling wordt er volume in het gezicht gebracht en worden rimpels vervaagd. De liquid facelift is ook geschikt voor mensen met een milde of matige huidveroudering. Tevens kan de techniek preventief worden ingezet om de contouren te behouden of te verstevigen.

Zet de klok enkele jaren terug! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.