Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Borstcorrectie

Vele vrouwen zijn ontevreden over de vorm of grootte van hun borsten, of hebben hier zelfs last van. Te grote borsten kunnen tot rug- en nekpijn leiden, slappe en hangborsten na een zwangerschap, flink gewichtsverlies of veroudering kunnen het zelfbeeld aantasten. Vrouwen voelen zich hierdoor minder vrouwelijk en schamen zich soms voor hun voorkomen. U kunt bij Kliniek Veldhoven een borstcorrectie laten uitvoeren. Of uw borsten nu te klein, te groot of ongelijk zijn, ons team van ervaren plastisch chirurgen en verpleegkundigen zorgt ervoor dat uw borsten weer goed bij uw lichaam passen.

 

Introductie

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in verschillende methoden van borstcorrectie. Als uw borsten minder stevig zijn geworden en de tepel onder de borstplooi komt, kan een borstlift uitkomst bieden. Als uw borsten naar uw mening te klein zijn, kunnen onze specialisten een borstvergroting realiseren. Uw borsten krijgen meer volume, een betere vorm en zijn meer in verhouding met uw lichaam. Een borstvergroting met implantaten kan eventueel aangevuld worden met lipofilling. Aan de andere kant kan een borstverkleining u juist uw fysieke klachten afhelpen.

 


Een borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Bij een borstlift verplaatst de plastisch chirurg onder volledige narcose de tepel en tepelhof naar een mooie positie. Een borstlift kan gevolgd worden door een borstvergroting. Hiervoor zijn er twee operaties nodig om de kans op complicaties te verkleinen en een optimaal resultaat te bereiken.

Door eerst operatief de verslapte huid te liften en de borst te laten genezen, ontstaat een stevigere borst. De borst kan tijdens de eerste behandeling maximaal gelift worden, omdat er geen ruimte vrijgemaakt dient te worden voor het implantaat. Tevens staat er minder spanning op de huid, wat het genezingsproces en het litteken ten goede komt. De huid wordt niet extra belast door gelijktijdig de huid te spannen en de borst op te rekken voor het implantaat. Dit zorgt voor een stevigere borst met een maximaal gewenst volume voor een optimaal resultaat.

Tepelhofcorrectie

Naast een borstlift of een borstvergroting met eigen vet kan de ingreep uitgebreid worden met een tepelhofcorrectie. Soms kiezen vrouwen ervoor om enkel een tepelhofcorrectie uit te laten voeren. Deze vrouwen hebben een tepelhof dat ze graag kleiner willen zien of nemen een verschil in grootte van de tepelhoven waar.

Bij een tepelhofcorrectie wordt een incisie gemaakt aan de buitenste rand van de tepelhof. Vervolgens wordt het gepigmenteerde huid verwijderd en hecht de plastisch chirurg de wond. Rond beide tepelhoven zal een cirkelvormig litteken ontstaan. Deze zullen na verloop van tijd vervagen. Een specifiek risico van deze behandeling is het opnieuw breder worden van het tepelhof en het litteken. Ook kan er (al dan niet tijdelijk) een gevoelsverandering van de tepel en tepelhof kan plaatsvinden.


Borstimplantaten

Kliniek Veldhoven gebruikt borstimplantaten van het merk Mentor, dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Deze implantaten voldoen aan de FDA eisen. Bij een borstverkleining of borstreductie wordt de vorm van uw borst gecorrigeerd en de tepel in een hogere positie geplaatst. De verbetering is direct na de operatie al zichtbaar en na circa een jaar heeft zich het definitieve resultaat gevormd. In de chirurgische bijsluiter en de Q en A van de NVPC vindt u informatie over de complicaties.
Kliniek Veldhoven verricht jaarlijks ruim 5.000 plastische en dermatologische behandelingen. Onze kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling en dito service. U kunt ons bellen (040 – 295 42 43) voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een borstcorrectie of direct een persoonlijk consult aanvragen met een plastisch chirurg, zonder verdere verplichtingen. Hier kunt u uw wensen toelichten. De plastisch chirurg laat u weten wat u van de ingreep kunt verwachten en wat het te verwachten resultaat van de borstcorrectie is. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Borstlift

Borstlift

Borstvergroting

Borstvergroting

Borstverkleining

Borstverkleining

 

Laat u informeren

Interesse in een borstcorrectie? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Hierin kunt u de behandeling bespreken met een plastisch chirurg. Dit informatieve gesprek bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit dus nergens aan vast. U vraagt een consult aan met het formulier rechtsboven. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Mentor implantaten met FDA goedkeuring
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
  • Hoge kwaliteit van zorg
  • Laagdrempelig en toegankelijk

Uw plastisch chirurg

Veelgestelde vragen Borstcorrectie

Welke risico’s zitten er aan een borstvergroting?

Een borstvergroting heeft dezelfde algemene risico’s als iedere andere operatie, zoals: risico’s van de narcose, trombose, een nabloeding, het optreden van infecties en lelijke littekenvorming. Een specifieke risico bij een borstvergroting is de kans op overmatige kapselvorming. Overmatige kapselvorming betekent dat het lichaam littekenweefsel rondom het implantaat vormt. Bij de meeste mensen is dat een soepel vlies waar men niets van merkt maar soms kan dit littekenweefsel verstrakken en voelt het hard aan en kan het pijnlijk zijn. In de chirurgische bijsluiter van de NVPC vindt u uitgebreide informatie over de risico’s.

Gerelateerde behandelingen

Borstvergroting
Borstverkleining - Kliniek Veldhoven
Borstlift
Borstlift - Kliniek Veldhoven
Borstimplantaten
Borstvergroting - Kliniek Veldhoven
Borstverkleining
Borstvergroting met eigen vet - Kliniek Veldhoven
Borstversteviging
Borstversteviging - Kliniek Veldhoven
Gynaecomastie
Gynaecomastie borstverkleining bij mannen Kliniek Veldhoven
Hangborsten
Hangborsten - Kliniek Veldhoven