Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Borstprothese

BorstvergrotingVoor mooie en natuurlijk ogende borsten door middel van borstprotheses bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Borstimplantaten zijn er in verschillende vormen, soorten en maten. In onze kliniek maken wij alleen gebruik van siliconen of zoutwater borstimplantaten. Want niet alleen de gewenste vorm, maar ook het materiaal heeft een doorslaggevende factor voor het eindresultaat van een borstvergroting. Om dit resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden gebruiken wij enkel silicone gel of zoutwater protheses van het merk Mentor dat goedgekeurd is door de FDA. In de chirurgische bijsluiter en de Q en A van de NVPC vindt u meer informatie over implantaten.ijn.

 

Waar bestaat een borstprothese uit?

De silicone borstprothese is een zacht siliconenzakje gevuld met een dikke siliconen gel. Deze borstprothese geeft bij een borstvergroting een mooi natuurlijk resultaat omdat de vormbaarheid en de veerkracht overeenkomen met die van het natuurlijke borstweefsel. Het omhulsel kan volledig glad zijn of licht geruwd. Een gladde buitenkant geeft een iets hogere kans op kapselvorming dan bij de geruwde versie.

Lees ook borstvergroting: hoeveel CC?

Vorm van de implantaat

Bij een borstvergroting heeft u de keuze tussen ronde en anatomische siliconen protheses. Doorgaans geeft een anatomisch gevormde borstprothese een heel natuurlijk eindresultaat, dit komt door de peerachtige vorm van het siliconenzakje. Deze peervorm lijkt het meest op de natuurlijke vorm van een borst. De ronde silicone prothese wordt met name gebruikt om de bovenkant wat meer volume te geven.

Laat u informeren

Overweegt u zelf een borstvergroting? Neem dan geheel contact met ons op. Er is een ruime keuze aan borstprotheses beschikbaar met elk andere voordelen. In het consult krijgt u van onze plastische chirurg de juiste informatie die bij uw situatie past. Hierbij kiest de chirurg uiteraard voor een borstprothese die het beste bij uw wensen, verwachtingen en lichaam passen. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Mentor implantaten met FDA goedkeuring
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg

FDAZKN

Uw plastisch chirurg

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Laagdrempelig en toegankelijk
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

Gerelateerde behandelingen

Borstvergroting met eigen vet
Borstvergroting met eigen vet - Kliniek Veldhoven
Borstvergroting: hoeveel cc?
Borstimplantaten - Kliniek Veldhoven
Definitief borstimplantaten laten verwijderen
Borstvergroting - Kliniek Veldhoven
Borstimplantaten
Borstvergroting - Kliniek Veldhoven
Borstvergroting
Borstverkleining - Kliniek Veldhoven
Borstverkleining
Borstvergroting met eigen vet - Kliniek Veldhoven