Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Borstversteviging

De borsten bepalen voor een belangrijk deel de uiterlijke verschijning van de vrouw. Vele vrouwen zijn ontevreden over hun borsten of hebben hier zelfs lichamelijk last van. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Borsten verliezen met het ouder worden hun natuurlijke stevigheid. Een zwangerschap of gewichtsverlies of -toename heeft ook zijn effect op de vorm en stevigheid van uw borsten. Aangezien uw borsten geen spierweefsel bevatten, bieden oefeningen geen resultaat. Een operatieve borstversteviging schenkt u wél een oplossing. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in borstcorrigerende operaties, waarbij de omvang van uw borsten wordt veranderd en u stevigere borsten krijgt.

Borstlift      Borstvergroting

 

Borstversteviging door implantaten of een borstlift

Of u nu zware, kleine, ongelijke of slappe borsten heeft, ons team van ervaren en vakbekwame plastisch chirurgen, artsen en verpleegkundigen staat voor u klaar om u aan een passende borstversteviging te helpen. Dat kan op verschillende manieren: door een klassieke borstvergroting met inbrenging van  borstimplantaten of door een operatieve borstlift. Een operatieve borstvergroting geeft uw borsten meer volume en vorm die meer in verhouding met uw lichaam is. Kliniek Veldhoven maakt alleen gebruik van de borstimplantaten met FDA goedkeuring die niet alleen voor de gewenste nieuwe vorm van de borsten zorgen maar ook een mooie, stevige en natuurlijke uitstraling teweegbrengen. In de chirurgische bijsluiter en de Q en A van de NVPC vindt u meer informatie over de behandeling.

Oplossing voor zware, kleine slappe of ongelijke borsten

U kunt ook tot een borstversteviging komen door een borstlift. Hierbij worden de tepel en tepelhof verplaatst. De borstlift corrigeert dit en geeft een natuurlijk ogend resultaat. Beide behandelingen zijn ook te verwezenlijken, maar stoppen op den duur de natuurlijke veroudering van de huid niet. Zowel een borstvergroting met implantaten, als een borstlift, vindt onder algehele narcose plaats. Er kan na de operatie enige zwelling optreden. Bij een borstvergroting en een borstlift wordt na ongeveer 9 tot 12 maanden het eindresultaat bereikt.

Laat u informeren

Heeft u problemen met te zware of slappe borsten? Of vindt u ze juist te klein of ongelijk van vorm en tast dit uw zelfbeeld aan? Bij Kliniek Veldhoven is een borstversteviging door een van onze deskundige plastisch chirurgen een vrijwel dagelijks uitgevoerde operatie. Bel ons op voor meer informatie (040 – 29542 43) of vraag meteen een consult aan. U kunt dan samen met een van onze plastisch chirurgen uw probleem en wensen bespreken en hij/zij kan u vertellen wat u van een borstversteviging kunt verwachten en welke behandelmethode het beste bij u past. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Mentor implantaten met FDA goedkeuring
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

FDAZKN

Uw plastisch chirurg

Izabela
"heel gelukkig"
Ik heb een borstvergroting ondergaan. Dr.Franssen heeft mij geopereerd. Alles is goed verlopen.
 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Gynaecomastie
Gynaecomastie borstverkleining bij mannen Kliniek Veldhoven
Hangborsten
Hangborsten - Kliniek Veldhoven
Borstimplantaten
Borstvergroting - Kliniek Veldhoven
Borstlift
Borstlift - Kliniek Veldhoven
Borstprothese
Borstprothese
Borstvergroting
Borstverkleining - Kliniek Veldhoven
Borstverkleining
Borstvergroting met eigen vet - Kliniek Veldhoven