Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Hangborsten

BorstliftVeel vrouwen zijn niet tevreden over hun borsten en hebben hier in hun dagelijks leven best moeite mee. Zij voelen zich bijvoorbeeld minder vrouwelijk en dat kan het zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Door het ouder worden, een zwangerschap of gewichtsverlies kunt u last krijgen van hangborsten. Hierdoor kan het moeilijker worden om kleding te vinden waarin uw borsten mooi naar voren komen. Een topje of een jurk met decolleté staat u bijvoorbeeld niet meer zo mooi als jaren geleden en dat kan tot een onzeker gevoel leiden. Hangborsten zijn echter goed te verhelpen met een chirurgische ingreep zoals het inbrengen van implantaten in een borstlift. Kliniek Veldhoven biedt toegankelijke en betaalbare behandelingen voor een borstlift, borstversteviging en borstvergroting die uitgevoerd worden door ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen. In de chirurgische bijsluiter en de Q en A van de NVPC vindt u meer informatie over de behandeling.

 

 

Wat is er te doen tegen hangborsten?

Bij Kliniek Veldhoven staat kwaliteit en veiligheid voorop. Bij ons kunt u erop rekenen dat u behandeld wordt door ervaren en gediplomeerde artsen en dat wij alleen gebruik maken van implantaten met FDA goedkeuring. Verder zijn wij in het bezit van het ZKN Keurmerk en maken alleen gebruik van de siliconen implantaten van Mentor. Voorafgaand aan uw behandeling nodigen wij u uit voor een kennismakingsconsult.

Tijdens dit consult kunt u bij ons terecht met al uw vragen en twijfels en proberen wij u zo volledig mogelijk te informeren en te adviseren. Op basis van uw wensen en onze visie maken we gezamenlijk een beslissing over hoe wij de behandeling van uw hangborsten gaan uitvoeren.

Wilt u graag af van uw hangborsten en weer zelfverzekerd rondlopen met een volle en vrouwelijke boezem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Deskundige plastische chirurgie

Bij Kliniek Veldhoven staat kwaliteit en veiligheid voorop. Bij ons kunt u erop rekenen dat u behandeld wordt door ervaren en gediplomeerde artsen en dat wij alleen gebruik maken van implantaten met FDA goedkeuring. Verder zijn wij in het bezit van het ZKN Keurmerk en maken alleen gebruik van de siliconen implantaten van Mentor. Voorafgaand aan uw behandeling nodigen wij u uit voor een kennismakingsconsult. Tijdens dit consult kunt u bij ons terecht met al uw vragen en twijfels en proberen wij u zo volledig mogelijk te informeren en te adviseren. Op basis van uw wensen en onze visie maken we gezamenlijk een beslissing over hoe wij de behandeling van uw hangborsten gaan uitvoeren.

Wilt u graag af van uw hangborsten en weer zelfverzekerd rondlopen met een volle en vrouwelijke boezem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Daarom Kliniek Veldhoven

 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Mentor implantaten met FDA goedkeuring
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg
 • Laagdrempelig en toegankelijk

FDAZKN

Uw plastisch chirurg

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Gerelateerde behandelingen

Gynaecomastie
Gynaecomastie borstverkleining bij mannen Kliniek Veldhoven
Borstimplantaten
Borstvergroting - Kliniek Veldhoven
Borstlift
Borstlift - Kliniek Veldhoven
Borstprothese
Borstprothese
Borstvergroting
Borstverkleining - Kliniek Veldhoven
Borstverkleining
Borstvergroting met eigen vet - Kliniek Veldhoven
Borstversteviging
Borstversteviging - Kliniek Veldhoven