Cadeaubon

Spaart een dierbare al jaren voor een borstvergroting, haartransplantatie of een andere behandeling dan stelt de cadeaubon van Kliniek Veldhoven u in de gelegenheid een deel te bekostigen van een lang gekoesterde droom. Een origineel en persoonlijk cadeau voor uw partner, vriend(in) of familielid. De cadeaubon wordt speciaal voor u gepersonaliseerd en verpakt tot een prachtig cadeau waarmee u uw dierbaren kunt verrassen.

A beautiful suprise!

Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden en maak een geweldig indruk bij uw dierbare(n)!

Moederdag

Hebben diepe zorgrimpels haar lachrimpeltjes verdrongen? Verwen uw moeder met een injectables behandeling. Injectables kunnen de natuurlijke zachtheid in haar gelaat terugbrengen.

Valentijnscadeau

Wilt u een verpletterende indruk maken op uw Valentijn door iets originelers te geven dan bloemen of chocolade? Verras uw geliefde met een valentijnscadeau van Kliniek Veldhoven! Laat bijvoorbeeld de lang gekoesterde wens van een borstvergroting uitkomen.

Cadeaubon voor hem

Heeft hij spijt van zijn tatoeage? Geef hem zijn eerste laserbehandeling voor het verwijderen van zijn tatoeage cadeau. Stoort hij zich aan zijn afhangende oogleden? Bekostig een deel van zijn ooglidcorrectie door een cadeaubon te schenken. Of wilt u uw zoon trakteren op een haartransplantatie? Met de cadeaubon van Kliniek Veldhoven kunt u vele wensen in vervulling laten gaan.

Afstudeercadeau

Een afstudeercadeau mag niet ontbreken als uw zoon, vriend of zus het diploma heeft gehaald. Een verfrissende chemische peeling is een mooi en origineel cadeau na een lange, drukke periode van afstuderen.

Geef een borstvergroting cadeau!

Is uw vrouw jarig en spaart ze al jaren voor een borstvergroting? U kunt haar lang gekoesterde wens eerder in vervulling laten gaan met een verjaardagscadeau van Kliniek Veldhoven.

Kerstcadeau en sinterklaascadeaus

Kom naar Kliniek Veldhoven voor een prachtig verpakte cadeaubon! Een mooi geschenk voor onder de kerstboom of tijdens pakjesavond. De feestdagen zijn hét perfecte moment om een dierbare eens goed in de watten te leggen met een fruitzuurpeeling. Of om de man die regelmatig zijn borst en rug moet scheren te helpen, is een eerste laserontharingsbehandeling een passend cadeau.

Hoe bestel ik een cadeaubon?

Wilt u de cadeaubon verzenden?

De cadeaubon kunt u met een envelop of met een luxe geschenkdoos laten verzenden. De cadeaubon met luxe geschenkdoos wordt aangetekend verstuurd. De portokosten bedragen hiervoor € 8,60.

Het verschuldigde bedrag inclusief de portokosten dient u over te maken aan:
Kliniek Veldhoven
Rekeningnummer: IBAN:NL40 INGB 0662 4075 47
Mededeling: Kliniek Veldhoven cadeaubon

Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt de cadeaubon naar het door u aangegeven afleveradres verzonden.

Wij wensen u veel geef plezier!


Cadeaubonvoorwaarden:
– De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en niet overdraagbaar.
– Indien het volledige bedrag niet wordt gebruikt, is het restantbedrag niet inwisselbaar voor contanten.
– De cadeaubon is slechts eenmalig te gebruiken.
– Het bedrag bedraagt minimaal €250,- per cadeaubon

Aanvragen cadeaubon

"Verplicht" indicates required fields

Klantgegevens afzenderVerplicht
Gegevens ontvangerVerplicht
MM slash DD slash YYYY
Afleveradres