Cosmetic Finance

Indien uw zorgverzekering uw cosmetische ingreep niet vergoed kunt u uw behandelingen bij Kliniek Veldhoven via een financiering in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance.

Een groot aantal behandelingen valt niet onder de basisverzekering en in dat geval is er geen sprake van vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit zijn behandelingen zonder medische indicatie of medische noodzaak en zijn daarmee ‘cosmetische’ behandelingen. Het is dan prettig te weten dat een behandeling ook in termijnen terug betaald kan worden door een partner met jarenlange ervaring in het financieren van cosmetische ingrepen.

Cosmetic Finance is al jaren gespecialiseerd in het financieren van medische en/of cosmetische behandelingen. Meer informatie kunt lezen u op www.cosmeticfinance.nl. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen om te bekijken hoeveel u kunt lenen en wat uw maandelijkse kosten zullen zijn. Klik hier: Er wordt door Cosmetic Finance binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen, uiteraard zijn de eerste contacten vrijblijvend en zonder verplichting. Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Cosmetic Finance werkt uiterst discreet. U hoeft niets inhoudelijks over de mogelijke behandeling mede te delen en uw kliniek, arts of chirurg wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt waarna u zelf de kosten voor de behandeling kan betalen.