Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Benen ontharen

De vervelende klus van benen ontharen komt steeds weer terug. De trend is dat steeds meer mannen en vrouwen aandacht hebben voor een verzorgd uiterlijk. Ontharen hoort daarbij. Natuurlijk zijn mooie gladde benen iets wat dan niet meer weg te denken is. Epileren en waxen is vaak pijnlijk en daarnaast lost dit het probleem slechts tijdelijk op. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE. Bij deze bewezen methode van laser ontharen voelt de cliënt speldenprikken, terwijl de actieve haren uitgeschakeld worden.

De behandeling

Het behandelingstraject voor benen ontharen bestaat doorgaans uit 6-8 behandelingen. Dankzij de laser is de behandeltijd korter en zijn er minder behandelingen nodig dan voorheen. De lasers kennen twee standen: stationair en SHR. Stationair is vooral bedoeld om de stugge haren weg te halen, terwijl SHR zich vooral richt op de dunne haren. In de SHR-modus is de energie zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen zeer pijnlijke flitsen meer plaatsvinden, maar de haarzakjes langzaam opgewarmd worden. Door de lage energiewaarde is het ook mogelijk om in de zomer een behandeling uit te voeren. Het extreem koelend handstuk zorgt ervoor dat de kans op brandwonden tot het minimum beperkt is.

Waar u op moet letten voor en na de behandeling

Het is belangrijk dat u vanaf 6 weken voor de behandeling niet uw benen epileert, harst of waxt. Bij deze methoden raakt het haarzakje namelijk beschadigd en dan kan de laser het haarzakje niet goed bestrijden. Daarnaast is het aan te raden om afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) het gebied gedurende 1 of 4 weken voor en na de behandeling niet aan de zon en/of zonnebank bloot te stellen. Hierbij is er bijvoorbeeld een risico dat er een pigmentverschuiving ontstaat. De haar met haarwortel kan enkele weken na de behandeling al uitvallen. Lichtgekleurde haren en dunne haren zijn minder makkelijk te behandelen, omdat zij minder energie absorberen, waardoor de haarwortel intact blijft. Benen ontharen met behulp van onze lasers (LightSheer diodelaser en Soprano ICE ) heeft een permanent werking. Het kan echter voorkomen dat bepaalde donshaartjes veranderen in stugge haren door hormoonwisselingen, een zwangerschap of andere oorzaken. Wanneer de behandeling uitgevoerd is, kunt u, wanneer u dit wilt, meteen weer uw werk of andere bezigheden hervatten.

Wanneer u voor een laserbehandeling kiest, wilt u er wel graag zeker van zijn dat u behandeld wordt door professionals. Onze huidtherapeuten zijn allen bevoegd om zelfstandig te laseren. Zij zijn te vinden in het Kwaliteitsregister Paramedici, wat bewijst dat zij voldoen aan de geldende eisen. De huidspecialisten laseren uitsluitend in opdracht van en onder verantwoording van een bevoegd behandelaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u persoonlijk zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bij een persoonlijk consult kan een van onze specialisten een goede inschatting maken van het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Goede reputatie door gouden team

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven