Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Bikinilijn laseren

Het is voor vrouwen een terugkerend probleem met name in de warme zomermaanden aan het strand of bij regelmatig zwembad- en saunabezoek: haartjes in de schaamstreek die buiten het bikinibroekje uitsteken. Ongeveer 80% van de vrouwen heeft te kampen met ongewenste haargroei in de liezen en schaamstreek en wil hier het liefst een gladde huid hebben. Dat kan door de bikinilijn te laseren. Door de schaamstreek te ontharen behoren ingegroeide haartjes, rode bultjes en huidirritatie door harsen, waxen en scheren tot het verleden. U kunt bij Kliniek Veldhoven terecht voor bikinilijn ontharen met de beproefde en veilige lasermethode. De laser vernietigt op een speciale golflengte de haren met haarwortel en al. U voelt wat speldenprikken op de huid. Het resultaat van bikinilijn laseren mag gezien worden.

Een goed verzorgde bikinilijn zonder haren

Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE om uw bikinilijn te behandelen. De vernietigde haarzakjes komen niet meer terug. Gezien de groeifasen van haren, zijn meerdere behandelingen nodig om de schaamstreek te ontharen. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen noodzakelijk, steeds met tussenperiodes van 8 weken. De Soprano ICE kan voor alle huidtypen worden gebruikt. Alleen blonde, grijze en rode haren kunnen niet worden behandeld, daar deze haren geen pigment hebben en daardoor te weinig energie van het laserlicht opnemen.

Bikinilijn ontharen met de diodelasers werkt snel en effectief

Om de behandeling van schaamstreek ontharen optimaal te laten slagen, dient u enige regels in acht te nemen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de laatste zes weken vóór het bikinilijn laseren uw haren in de liezen en schaamstreek niet (meer) te waxen, harsen of epileren. Daarentegen mag u de haren wel knippen, trimmen of scheren. Het is namelijk van belang, dat de haarzakjes ter plaatse intact blijven, zodat ze tijdens de laserbehandeling kunnen worden vernietigd. Daarnaast is het aan te raden om afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) het gebied gedurende één of vier weken voor en na de behandeling niet aan de zon en/of twee weken voor tot en met twee weken na de behandeling de zon, zonnebank bloot te stellen. Stel het behandelde gebied tenminste 48 uur niet bloot aan warmtebronnen (sauna’s e.d.) en aan water met chloor (zwembad). Ongeveer één tot twee weken na het bikinilijn ontharen vallen de behandelde haarwortels in de schaamstreek uit. U mag na de laserbehandeling naar huis en kunt direct uw werkzaamheden hervatten.

Bikinilijn laseren geeft een prachtig resultaat

Bikinilijn laseren is een goede manier voor een mooie, gladde huid in de schaamstreek. U kunt ons bellen voor meer informatie (040 – 295 42 43) of via onze website een afspraak maken voor een consult met een gespecialiseerde huidtherapeut van Kliniek Veldhoven. U bent in goede handen. Onze kliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk, een kwaliteitslabel voor vakkundige plastisch-chirurgische en dermatologische behandelingen. De behandelend huidtherapeut geeft u na een kort onderzoek in de kliniek antwoord op al uw vragen over bikinilijn ontharen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven