Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Bikinilijn

De één heeft meer ongewenst haar dan de ander, maar iedereen die gaat voor een verzorgd uiterlijk, doet zijn best om dit probleem op te lossen. Epileren, waxen, scheren: dat zijn de meestgebruikte methodes om de bikinilijn te ontharen. Het probleem is echter dat het haar steeds weer terugkomt en dat betekent vele pijnlijke en tijdrovende herhalingen van het ontharen. Daarnaast is de kans op huidirritatie groot. Bij Kliniek Veldhoven kunt u ervoor kiezen om de bikinilijn te laten ontharen met behulp van de de LightSheer diodelaser en/of de Soprano ICE.

Voordelen permanent ontharen bikinilijn

Dankzij de LightSheer diodelaser en de Soprano ICE laser kunnen de haren van de bikinilijn vernietigd worden. Door wisselingen in de hormonen of bijvoorbeeld een zwangerschap is het echter wel mogelijk dat donshaartjes veranderen in stugge haren. De lasers zijn echter beproefd en tijdens het laser ontharen ervaart de cliënt het gevoel van kleine speldenprikken. Ook dieper gelegen haarwortels kunnen door deze lasers bereikt worden. Dat zorgt ervoor dat de haren in elke fase kunnen worden verwijderd. Voor een permanente vermindering van het haar zijn er ongeveer 6 – 8 behandelingen nodig. Dit zijn er een stuk minder dan bij andere methodes en daarbij duren de individuele behandelingen korter. Lichte haren, zoals grijs en rood, of dunne haren zijn minder gemakkelijk te verwijderen, doordat zij weinig energie bevatten en de haarwortel intact blijft. Het koelende handvat zorgt ervoor dat er slechts een minimale kans is op brandwonden. De stationaire stand haalt vooral stugge haren weg, terwijl de SHR methode met name bedoeld is voor dunne haren. Bij de SHR methode worden de haarzakjes langzaam opgewarmd, door een mengeling van lage energie en hoge pulsen per seconde. Dat betekent dat er niet langer sprake is van pijnlijke flitsen, zoals bij normale laserbehandelingen.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Omdat de haarzakjes niet beschadigd mogen zijn voor ze behandeld worden, is het belangrijk om vanaf zes weken voor de behandeling niet meer te harsen, te epileren of te waxen. De laser kan namelijk alleen haarzakjes vernietigen die niet beschadigd zijn. Het is aan te raden om afhankelijk van de gebruikte techniek (SHR of stationair) het gebied gedurende één of vier weken voor en na de behandeling niet aan de zon en/of twee weken voor tot en met twee weken na de behandeling de zon, zonnebank bloot te stellen. Wanneer uw huid namelijk in direct contact komt met één van deze warmtebronnen, kan er een pigmentverschuiving plaatsvinden. De haren kunnen na 1 à 2 weken compleet met de haarwortel uitvallen.

Bij Kliniek Veldhoven komen er jaarlijks een groot aantal cliënten voor allerlei behandelingen. Wij beschikken over de juiste expertise om diverse behandelingen uit te voeren. Onze  huidspecialisten en huidtherapeuten staan graag voor u klaar. Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici, waardoor u er zeker van kunt zijn dat zij voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. De huidspecialisten voeren de behandeling uit onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over het ontharen van de bikinilijn. Voor prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven