Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Bovenlip laseren

Vele vrouwen ervaren ongewenste haargroei op de bovenlip als zeer vervelend en onaantrekkelijk. De meeste vrouwen krijgen door hormoonveranderingen en bepaalde medicatie te maken met overbeharing. Niet alleen oudere vrouwen, maar ook jonge vrouwen kunnen last krijgen van ongewenste haargroei op de bovenlip. De bovenlip laseren biedt een goede remedie tegen deze plaatselijke overdadige haargroei. De gespecialiseerde huidtherapeuten in Kliniek Veldhoven zijn ervaren en vakkundig in het ontharen van de bovenlip. Wij beschikken over verschillende methodes welke geschikt zijn om elk huidtype te behandelen en zorgt ervoor, dat u tussen neus en lippen weer een gladde huid krijgt.

Bovenlip laseren: effectieve methode tegen overbeharing

Het laser ontharen biedt vele voordelen boven elektrisch ontharen. Er zijn minder behandelingen nodig (gemiddeld 6 tot 8, met daartussendoor steeds 8 weken behandelvrij) en de behandeling laat in principe geen littekenweefsel achter. Het laseren voelt als speldenprikken op de huid. Bovenlip laseren kan op elke huid, van lichtgekleurd tot donker. Het is een behandelmethode, waarbij met krachtige en zeer kortdurende laserstralen de haarzakjes op de bovenlip worden vernietigd. De kapot gemaakte haarzakjes komen niet meer terug, waardoor hier verdere haargroei achterwege blijft. Circa één tot twee weken na de bovenlip laseren vallen de haarzakjes uit.

Selectief bovenlip ontharen met krachtige en veilige lasertechniek

De energie van het laserlicht wordt door het pigment naar de haarzakjes geleid. Op deze wijze worden de haarwortels op de bovenlip selectief verwijderd. In blonde, witte, rode en grijze haren ontbreekt pigment, waardoor de energie via de laser niet of onvoldoende geabsorbeerd kan worden. Deze haarkleuren zijn daarom niet geschikt voor bovenlip ontharen met een laser. De haarzakjes op de bovenlip moeten bij de start van de bovenlip laseren intact zijn. Er wordt verlangd om 6 weken van tevoren niet te epileren, waxen of harsen. De haren op de bovenlip knippen, scheren en trimmen mag wel. Blootstelling aan fel zonlicht en uv-licht (in de buitenlucht of onder de zonnebank) is zowel 1 á 4 weken vóór als (afhankelijk van de gebruikte methode) na de laserbehandeling uit den boze. 48 Uur na de behandeling dient u warmtebronnen als sauna’s te vermijden.

Bovenlip laseren is een populaire en veilige behandeling. Deze wordt uitgevoerd in de toonaangevende Kliniek Veldhoven, die beschikt over het ZKN-keurmerk en ervaren, goed opgeleide specialisten. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het ontharen van uw bovenlip? Bel ons op (040 – 295 42 43) of vul uw gegevens in op onze website voor een persoonlijk consult. U krijgt vervolgens advies en informatie over bovenlip laseren, het behandeltraject, de kosten en verwachtingen. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven