Laserepilatie Kliniek Veldhoven

Bovenlip ontharen

Beharing op de bovenlip is niet iets dat alleen bij mannen voorkomt. Ook vrouwen kunnen er last van hebben, en in hun geval kunnen de maatschappelijke en sociale gevolgen behoorlijk ingrijpend zijn. Wanneer u haar op uw bovenlip heeft dat u liever wilt laten weghalen, kan worden gekozen voor methodes als epileren of waxen. Een nadeel is dat deze technieken veel tijd kosten. Er bestaat een effectieve methode om te haren op uw bovenlip te verwijderen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser. Door deze lasertechniek bent u voor een langere periode verlost van ongewenste haargroei op de bovenlip. Laser ontharen gebeurt door middel van de LightSheer diodelaser en/of Soprano ICE diodelaser. Kliniek Veldhoven beschikt over beide laserapparaten.

Laserapparaten voor ontharen bovenlip

Voor het verwijderen van beharing op de bovenlip bestaan er meerdere laserapparaten. Tijdens het consult beoordeelt de huidspecialist de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur, waarbij zij een persoonlijk behandelplan kan opstellen om de haren op uw bovenlip te vernietigen. Hierbij wordt voor u de meest effectieve methode aangeboden.

Altijd de juiste laser voor bovenlip ontharen

Met de LightSheer diodelaser en Soprano ICE kunnen er twee werkstanden worden toegepast. Zo kan voor een snor laseren een passende laser worden ingezet. De stationaire stand is bijvoorbeeld ideaal voor stugge haren. Bij het activeren van deze functie komt veel energie vrij en is een snelle behandeling mogelijk. De tweede laseroptie is de zogeheten Super Hair Removal- of SHR-stand. Bedoeld voor dunne haren, wordt de warmte langzaam opgebouwd en ontstaat weinig tot geen irritatie van de huid. Dankzij de lage energiewaarde kan men met SHR zelfs in de zomer de bovenlip ontharen.

Ontharen bovenlip: voor en na de lasersessie

Bij het ondergaan van een laserbehandeling om het haar van de bovenlip te verwijderen, moet u met enkele dingen rekening houden. Belangrijk om te weten is dat rood, blond, wit of grijs haar niet in aanmerking komt voor deze ontharingstechniek. Lichtere haarkleuren zijn namelijk niet in staat om bij een bovenlip ontharen de benodigde energie op te nemen en vast te houden. Verder mag vanaf zes weken voor elke sessie de bovenlip niet worden gewaxt, geëpileerd of geharst, en mag men 1 of 4 weken (afhankelijk van de werkstand) voor en na het ontharen niet zonnen of onder de zonnebank. Mail info@kliniekveldhoven.nl of bel 040-295 42 43 als u uw bovenlip ontharen wilt. voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Daarom Kliniek Veldhoven

  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Kliniek die over 2 ontharingslasers beschikt
  • Soprano ICE laser en LightSheer diodelaser
  • Géén IPL
  • Behandelplan op maat
  • Permanente haarvermindering
  • LightSheer diodelaser is de ‘Gouden Standaard’
  • Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser

ZKN

Uw huidtherapeuten

Gerelateerde behandelingen

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?
Tattoo laseren Kliniek Veldhoven
LightSheer diodelaser
Lightsheer diodelaser ontharen
Soprano ICE
Laser ontharen Kliniek Veldhoven